Mimim Normalde 28 Nisanda olabilir demişti doktorum ama bu gidişimizde 3 Mayıs diye karar verdik tam olarak heyecanlıyım ilk hamileliğim sezaryen için önerilerinizi bekliyorum aynı gün olan varsa bir destek ekibi güzel olur 😅🎉🎉🐣
Yasminkrc Mimim ayyy bende 4 mayisa gun aldım bugun cok heycanliyim 39+1 olcazzz . Sende durumlar nasıl 🤭♥️
Fatmasevimyaras Mimim bizde 38 haftalık olduk doktorumuz mayisin ilk haftası geçer ikinci hafta olur dedi ama şimdi doktorumdan randevu alamıyorum kesin gün verse artık onu bekliyorum
Yasminkrc Mimim ayy senle ayniyiz ♥️ bende 37+5 im cantam felan hazır bakalim gununden once gelmesin diye bekliyorum 🤭
busenaz68 Fatmasevimyaras o zamana 40a gelmiş oluyor zaten çok geç değil mi genelde 38+5 veya 39+0 da alıyorlar
Mucizemiz15 Bizde 3 mayısa aldık biran önce o gün hayırlısıyla gelsinde evladıma sağ salim kavuşalım istiyorum 🥹
Sitare_ ayselll06 "#p27471661 bana da doktor 2 Mayıs demişti benim de aynı zamanda kocamın doğum günü 🥹 İnşallah 2 Mayıs da hayırlısıyla alırım kucağıma
Mimim Iremfasl_ evet sizi hatırladım benimde 28 Nisan iken konuşmuştuk benim son karar 3 Mayıs oldu 🎉🎉
Tugceaybr Uygulanmaya göre 05.05 gözüküyor şuan 38+3 haftadayız bebiş makat dönmedi sezeryana ne zaman alır sizce Mimim
ikizler2- Evet bizde 3 Mayıs gün aldık ama gelmezlerse tabiki 🤲 35+5 iz şuan yarın son kontrolüm var ve heyecan,korku,stres herşey var. Herşeyimiz hazır sadece kendim hazır değilim gibi gibi 😫
Mucizemiz15 Minikobaby normaldir bende 38+5 oluyorum normalde doktorum 39dan önce almam demişti ama eşim vardiyalı çalıştığı için 2 önden aldık 3 gün önden de alabilirdik ama biz bu şekilde istedik
Mimim Minikobaby normal bence benimde ilk 38 lerdeydi sonra biraz erteledik ama erkende gelebilir tabiki