Anady123 Arkadaşlar Eskişehir de doğum yapanınız var mı aranız da veya takipli gidip memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mu ümit hastanesi olur acıbadem olur farketmez baba doktor önerebilir misiniz acil
Lur-2006 Anady123 merhaba ben ahmet Cantuğ Çalışkan gidiyorum çok memnunum Prof kendisi kliniği var acıbademde yaptırıyor doğumu
EsRaHa Anady123 talat remzi demirkol kesinlikle tavsiyemdir, tecrübeli harika bir doktor, ümit hastanesinden ayrılıp klinik açtı
Svvl Eskişehir Acıbadem Hastanesi Alper Turgut, devamlı hastasıyım. 8 haftalık hamileliyim. İlk hamileliğim dış gebelikle sonuçlandı. O süreçten beri Alper Hocayla devam ediyorum. Tavsiye ederim
Tugceaybr Ümit hastanesi murat şenol Yunus emre devlet hastanesi mehmet kaya tanıdıklarımın önerisiyle gitmiştim ikisinede ben memnun kaldım mehmet beye devam ediyorum
Dilaraanl Tugceaybr ayy merakımdan soruyorum kusura bakmayınn. Murat beyi tercih etmemenizin nedeni neydiiii? Ben kendisine takipliyim de 😌🫶
Lur-2006 Mine9166 hayır benim doktorum Ahmet Cantuğ Çalışkan klinikte kendisi doğumu acıbademde yapıyor kendi fiyatı bu şekilde. Sanırım Prof olduğu için bir tık daha pahalı. Ben acibademle hiç görüşmedim. Doktoruma ödeyeceğiz
Tugceaybr Dilaraanl Özelde doğum yapmak istemedim :)) murat bey çok iyi bir doktor memnun kaldım ben kendisinden
Lur-2006 Dilaraanl prof ve başarılı bir doktor olduğu için bence 🐣 biz depremden sonra geldik buraya orada takipli doktorumda 2.000 di o yüzden bana makul geldi açıkçası. Prof doç kliniği olan doktorların ücretleri genelde bu şekilde