strong17 Herkese merhaba… Beyaz akıntı yaşayan var mı? Özellikle sabahları nadiren de gün içinde oluyor, benzer durum hakkında doktorundan bilgi alan varsa söylerse sevinirim
Ipeek strong17 Hamilelikte akıntının en önemli sebebi bebek büyüdükçe vajina duvarı genişler buda beyaz yada şeffaf ve kokusuz bir akıntının gelmesi sebeb olur. Akıntı hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bebeğin vajina duvarlarına baskı yapması ile artabilir. Sarı yada yeşile benzeyen ve özellikle pis kokulu olan akıntılar tehlikelidir. Tabi en doğru bilgiyi yine kendi doktorunuz verir mutlaka kendi doktorunuza da danışın. Ama ben sorduğunda bu şekilde bilgi verilmişti bana şuan 33 haftalığım ara ara sabahları akıntım oluyor sık sık iç çamaşırınızı değiştirin ki mikrop kapmaması için demişlerdi.
busraydnc strong17 doğuma gidene kadar her gün akıntım oldu ama renkleri önemli bir de kokulu ise tehlikeli enfeksiyon olabilir onun dışında gayet normal
Melikehllderin strong17 bende de oldu bir hafta boyunca şimdi geçti doktorum krem ve fitil verdi şükür şuan miss 👍🥰