Yzctgb merhabalar bende monodi ikizlerine hamileyim ve 34. Haftamdayim….ilk 10. Haftamda öğrendim ve perinatologa gitmem gerektiği söylendi. Perinatilog a gittiğimde 16-26 hafta arası kan çalma olayının en yüksek göründüğü haftalar olduğu bu yüzden erken müdahale için 2 haftada bir perinatilog takibinden olmam gerektiği söylendi ve bende öyle yaptım.internette çok olumsuz hikayeler var onları okumayı bıraktım her hamilelikte yaşananlar çok ayrı herkesin hikayesi farklı. Ve kendime hedefler koydum 26. Haftaya kadar herşey olabilir dedim çok şükür olmadı ama araştırmalarını yapmıştım. Ola ki kan çalma olayında lazerle plesantayi ayırma işlemi yapılıyor İstanbul’da başarılı doktorlar var …sonra 28. Hafta dedim yaşama şansları olur artık dedim 28 .haftaya geldik birinde gelişim geriliği başladı.dinlendim 30 a kadar dayanayim doğunca şansları olsun organları gelişsin diye çok şükür bugün 34 oldum hala gelişim geriliği kız at 1 tanesi kilo almıyor ama 34.haftayi görmek istedi doktor birkaç gün içinde dogacaklar..bu arada 28 ve 33 de ciğer geliştirici iğneleri de yapıldı bekleyip göreceğiz inslah sağlıkla doğarlar.