Cinarrgamze Merhaba kızlar yeni günün randevuları sabah 10 da açılıyor tam o an girip bakıyorum gene yok acaba doktorlar mı açmıyor randevuyu onların insiyatifinde mi bu bitmesi imkansız o an bakıyorum gene yok sizler nasıl alıyorsunuz randevuyu
Bet1 Cinarrgamze bulunduğunuz yerle mi ilgili acaba ben MHRS den ne zaman istesem rahatlıkla alabiliyorum Ankara da
Cinarrgamze arirangg mobile indirdim ama talep kısmını bulamadım çıkmıyor mobilden nerden talep oluşturuluyor bi bilginiz varmı
arirangg Cinarrgamze Hastane adı, doktor adı seçme yeri var ya orada “fark etmez” değil de hepsinde bir seçenek seçin. Randevu yoksa soracak talep oluşturulsun mu diye. Ama dediğim gibi fark etmez’e tıklamayın. O zaman olmuyor
Cinarrgamze Bet1 bulunduğum şehir küçük ondanda olabilir ankarada bende rahat almıştım ama sanki bana doktorların insiyatifinde gibi geldi bana bu randevu açma işi
Yazmelegi_ Cinarrgamze inanın sabah erken den hastaneye gittim 8 de sıralar açıldı 20 dk da sıra bitti denildi o kadar yogunki hiç bir şekilde işimi halledemiyorum sabah erken gittiğime mi yanayım yağmur da ıslandığıma mi yanayım boş boş döndüm geri
Cinarrgamze Yazmelegi_ şimdiye kadar hep özel takipliydim cidden bu randevu olayı için bile özele gidilmeli ama doğum ücretli almış başını gidiyor maalesef 🤦🏻♀️
Yazmelegi_ Cinarrgamze gerçekten herseyin fiyatı arttı gidiyor eşim de dedi artık napalim rezil oluyorsun özele git hallolsun dedi gerçekten perişan ediyorlar
Anneumut2318 Normal muane için devlete gidiyorum ama tabi arada özele de gidiyorum orda doğumumu yaparım büyük ihtimalle ama bizim deprem bölgesi olduğu için telefondan randevu verilmiyor sabah erken gidip alınıyor