sidames Ahmet Güler doktoru çok duydum ama biz ondan önce arkadaşına gittiğimiz için bizi kabul etmedi 😅 Barış Büke’ ye gidiyorum Çınarlı ile anlaşmalı, Çınarlı 10.500 doğum, doktor 17.500. 2 Mayıs doğumum inşallah
sidames Brccnr evet malesef bizi baya zorladı ne yalan söyleyeyim:( çok teşekkür ederim sizler de inşallah
Ecrininannesi_ @“Brccnr”#p27483380biraz bilgisizim bu konuda ama doktor da ayrıca ücret alıyor mu yoksa sadece hastaneye verilenle mi kalınıyor ?
Brccnr Ecrininannesi_ benim doktorum çınarlıyla anlaşmalı ben konuştuğumda ayrı ücret yok denildi bana ama tabiki bu konuyu mutlaka doktorunuzla konuşun sizin doktor çınarlı hastanesindemi?
Sadebikahveee daryaost dışardan doktor gelirse fazladır galiba benim doktorum çınarlıda geçen ay 26sında sordum 9500 dedi ama zam gelcek dedi. Ögrendigim kadarıyla 10500 olmuş şimdi. 32.haftadayım
daryaost Sadebikahveee dişardan doktor değil sizin gibi ceysu hanım. bugun baya 15 bin demiş. sizin 10 bin soyledi bu nasıl oluyor anlamiyorum bende. ben 37 haftayim artık bide yani doğum zamanlayim nedir bu 15 bin anlamadım
Ecrininannesi_ Brccnr hayır ben şuanda hastane araştırıyorum ama genelde duyduğum doktor ayrı alıyor hastane ayrı diyorlar o yüzden sordum
sidames daryaost umarım bir yanlislik vardir dogumuma çok az kaldı 10500 denmişti yine zamlandiysa doguramiycam ben artık 😓
Sadebikahveee daryaost kendisine gidip sormadım 9700 15000 yapmaları da saçma yani burdaki kişiler hep 10500 dediler
Sadebikahveee daryaost ılk gittigimde 7000 falandı sonra 9500 oldu 15 bin olması imkansız siz yine de bir arayıp görüşün herkes yani çogunluk 10.500 diyo 15 i yeni duydum sizden. Pazar günü gidicem ben de sorucam tekrar
daryaost Sadebikahveee ama arayipta ne deybilirim forumda okudum herkes 10 diyor diye mi 🙄 nereye ariycam bide direk ona mi
Sadebikahveee sidames anladım canım dısarıdan gelen doktor bile 10.500 diyosa dogrudur 15.bin olamaz gibi geliyo bana
Sadebikahveee daryaost numarasını falan vermedi mi doktor onu arayıp sorabilirsin yanlışlık mı oldu herkes 10.bin diyo diye sormanda fayda var