Nurseandmom Gizem3544 ben de çınarlıda dış hekim ile doğum yapacağım değişti mi acaba fiyatlar bir bilgim tok benim de. 19 Mayıs ta doğumum
Gizem3544 Nurseandmom canım bilmiyorum ki bende en iyisi hekimlerimizle görüşmek ben gittiğimde görüşeceğim
daryaost Elacik bana bugun 15 bin dediler cinarli bende anlamadım neden öyle hep 10 bindi burda yaziyorlar
Haticevrl sada hastanesi 2.sezeryan ve takıpli hasta 14500 kontrol 565 ekolde degismediyse aynı haziran ortası ekole zam gelicek sada da bu sene zam olmcak olsa bile takıpli hasta olduğum için 14500 den faydalanicam
Kararsizmommy Haticevrl ekol için takipli hastalara aynı fiyat uygulaması mı yapılacak bu şekilde mi söylediler, yoksa siz mi bir ödeme yapıp fiyatı sabitlediniz acaba? bende ona göre önlem almak istiyorum
melisadurak Elacik ben de Mehmet beye gideceğim de sonlara doğru onu bırakıp uzmana geçme şansım olur mu sizce yine dokuz eylülde?
daryaost Gizem3544 doğum normalde 14 mayıs gibi. gungor beyi gidiyordum bugun ceysu hanima geçtim orda 15 bin dediler bizde anlamadık neden
Gizem3544 daryaost alla alla demek ki doktordan doktora mı değişiyor acaba..sormadınız mı neden 5 bin fiyat farkı diye
Haticevrl Kararsizmommy ekolü diyorsanız onu mutlaka ödeme yapıp sabitlemek gerekiyor zam gelicek haziranda çünkü sada da zam gelmicegi için sabitleyemeye gerek yok dedi doktorum ekole zam gelicek ama sadaya gelmicek siz önleminizi alın ekol için
Sunymom Haticevrl biz dün gittin ama. Sabitlemek için çok erken dediler ffiyat içinde 16bin falan olmuş artık