Deletedmom_116 Kızlar bişey sorcam bilgisi olan varmı acaba Ya Benim canlarım çift cam aralari hava almış hep Silinmemiş gibi duruyo Aralarını nasıl.sileyim 🥸😂Buna çözümü tavsiyesi önerisi olan varmi
Htc6138 Deletedmom_116 senin yapabileceğin bişe yok ona diye biliyorum ev sizinse camı değiştirmek en iyisi
Pinklove Deletedmom_116 Benim de öyle canım, kalın şişeler çift taraflı içleri kirli gözüküyor Ben de silemiyorum başka bir çaresi yok maalesef😬😬
beyzacmvrc Deletedmom_116 kiracıyım bu evdeki bütün camlar öyle sağlam hiç yok nerdeyse 7 cam var. Sağlam olanlarda öyle bir çizik ki. Silsem de anlasilmiyo sinir bozucu. Camın değişmesi lazım bizlik bişey yok 😩
NrnMtlu Deletedmom_116 Camların tiyakolu kurumadan takıldıysa yada kurumadan bantlanıp takıldıysa cam hava alır ve çaresi yok komple değişmesi lazım montajı yapan firmayı bulursanız camı nerden almışlar garantili cam ise firmanın ücretsiz değiştirmeleri lazım
Deletedmom_116 Htc6138 Ev bizimde Camlarimin yarısında fazlası aynı Daha yeni inşaattan çıkma bı senelik hepisnin hakkından gelemyiz 😥
Deletedmom_116 Pinklove ahh Napcaz bilmem giren hiç silmez zanneder 😂eşim lafını etti silmiyonmu diye bı ara Dedim bı bak istersen neymiş bı baktı içerisi oleymis😁😂
Htc6138 Deletedmom_116 yeni yaptırdıysanız takan ustayı çağırsan belki o temizleyip sabitleyebilir çünkü çok kötü biliyorum annemin evinde öyle bayram geliyor diye sildik camları hala pis duruyor 😢
Deletedmom_116 beyzacmvrc Ahhgg vaa çok sinir bozucu ev bizim ama daha yeni bı senelik Sanki yilllari var gibi