Kumsala 21+2 haftalık hamileyim sürekli bebeğim altta toplanıyor yumurta gibi duruyor kenarda doktorum günde 2 ve 3′ten fazla olmadığı sürece ve ağrı olmadığı sıkıntı yok dedi acaba benim gibi başına gelen var mı ister istemez korkuyorum
momyseker Kumsala aynı şeyi bende yaşıyorum. 24 haftalık olduk büyüdükçe toplanması biraz can acıtıyo ama kısa süreli oluyo zaten. Genelde yorulunca ve ayaktayken oluyo. Toplandığı zaman uzanıp toplanan kısmı okşarsanız düzeliyo kısa sürede. 🥰
Skrblt Kumsala bende de o haftalardan beri oluyor. Nst ye de girdim bi sorun yoktu. Ama şuan farkettim de ayakta kalıp yorulunca ve sırt üstü yatınca toplanıyor. Artık sağa yada sola uzanmaya çalışıyorum gün içinde. Ağrın yoksa korkmaana gerek yok. Sadece tuhaf bir his yaratıyor insanda. Okşayınca geçiyor.
YLD_95 Kumsala kendimi çok yorunca ayakta kalınca daha sık oluyor canım bende de o haftalarda olmaya başlamıştı 24 ün içindeyim şimdi daha seyrek ama yorulmamaya dinlerenerek yapmaya özen gösteriyorum o yüzden. Bana doktorum uzanıp bacaklarını kendine çekip 15 dk dinlen öyle geçer demişti öyle de yapıyorum 🌺
Kumsala Skrblt momyseker Teşekkür ederim evet okşamayı birkaç defa denedim düzeliyor ama toplandığı zaman oturmuş ya da uzanmış oluyorum o anda birden ağrı giriyor sizde ağrıda oluyor mu
Bet1 Kumsala bu toplanmaya kasılma deniyor benim erken doğum riskim de olduğu için 18. Haftadan beri nstye giriyorum bence sizde başka bir doktora daha danışın magnezyum mutlaka kullanın