Gonuel49 Selam canımlar biz 19+4 haftalığız ve bugün cinsiyetini öğrendik 🥰 erkekmiş 🥹 durumlar nasıl kilo aldınız mı? Ağrılarınız falan var mı? Birde bebeğinizi daha güçlü hissetmeye başladınız mı ya bende başladı 🤲🥰
Cglumt Gonuel49 20 haftalığız kızımla çok şükür ağrı sızım henüz başlamadı ama inanılmaz mide yanması var 🥺🥺 hareketlerini hissetmeye başladım😍
262223-- Gonuel49 19 haftalık olduk oğlumla 💙🤰bizde kalçam belim ağrıyor özelikle uzaninca veya ayakta kalınca magnezyum yazdirayim doktora bu cuma
Sezenn_ Gonuel49 2. Hamileliğim 20+4 haftayız oğlumla 😇♥️ 5 kg aldım şu ana kadar ağır hissediyorum çoğu zman ağrılarımda oluyor kzımda ki gibi rahat geçmiyor bu hamileliğim. Hareketlerini de hissediyorum uzun zamandır çok şükür 🙏🏻 🌸
3Tospikannesi Gonuel49 20+6 evet çok şükür hissediyorum bende 🧿🥰 11 kilo aldım bebeğim kız boyu kilosu iyi sadece böbrek genişlemesi varmış o da düzelir inşallah
FatmaJale Bizde 20+2 olduk kasık ağrılarım ve sırt ağrım çok maalesef 😖 4 kilo aldım şimdiye kadar ve hala bebeğimi hissedemiyorum haftaya salı kontrol günümüz doktoruma soracağım 😐
_gulumm @“Gonuel49”#p27470431ayniyiz canım 19+4 olduk bizde. Bazen çok net hisserken bazı günler hiç hissetmedigim de oluyor ve o günler çok tedirgin oluyorum . Sen hergun düzenli hissediyor musun
Ozge56 19+1 olduk kızlarımla 👭 sırt ağrısı var hareketleri hissetmiyorum ama ayırt edemiyorum acikcasi. Cinsiyeti 12 haftada öğrendik 🙈
Taskaya96 Gonuel49 19+5 günlüğüz kızımla 🎀şükür olsun ağrı sızın yok 🙏🏻 kilo konusunu biraz abartıp tam 9 kilo almışım şimdiden 😅 hareketlerini 18.haftadan bellidir en net şekliyle hissediyorum 🪬
Glrsa 19+3 oldum ama 2 gündür gaz sancısı ve adet ağrısı gibi bir ağrı yaşıyorum açıkçası doktora da gittim ama olur böyle şeyler dedi geçer diye Ümit ediyorum