esila-demir Kendimi durduramıyorum şu anda bile yiyerek yazıyorum haftada değil neredeyse hergun yiyorum 1 paket . Canım çok çekiyor. Bi sorun olur mu
Bet1 esila-demir yani arada bir yenir de her gün biraz abartı bence canım kendini kontrol etmeye çalış 🌸
Daisy0000 esila-demir Hergun 1 paket yemek çok zararlı. Ayda 1 vs olsa neyse de.. Biraz kendinizi tutun bence..
Nilay99 canın çektiyse biraz yemende saknca yok ama sürekli yemen zararlı bebişe. Ben 1 2 defa yemiştim canım çekmişti ama zararlı şeyler yememeye dikkat etmeliyiz sonuçta Lays zararlı
esila-demir Nilay99 zararlı da işte ne oluyo bana anlamıyorum almasam daha iyi şaka gibi 1 paket bitirdim gözüm öteki pakette ya
esila-demir Azra00 ben de şimdi 1 paket bitirdim ama gözüm bu seferde öteki pakette ya . Biliyorum zararlı ama canm neden bu kadar cekiyo ki acaba
Selinbilge Onun yerine kendine fırında baharatlı patates yapabilirsin. Benimde aşerecek kadar canım çekiyor cipsi çünkü fırında patates aşıro iyi geliyor hemde yağsız mis gibi 🤣
Pinklove esila-demir Ben de yiyorum ama ayda bir iki kere yani her gün cips yenilmez ya normal zamanda bile zararı Hamilelikte ne kadar faydalı olabilir ki😬
Anneumut2318 Sorma canım ya bende ilk haftalarda çok tükettim öyle böyle değil hemde tuzlu ruffs olandan şu an baharatlı istiyorum elde değil seni çok iyi anlıyorum 😅
fbulut97 esila-demir şuanda bir zararı olmadığını düşünseniz bile bebeğinizin ileriki yıllarda yaşayabileceği sağlık sorunlarına zemin hazırlıyorsunuz lütfen beslenirken bunu aklınızdan çıkarmayın🌸