Melissim12 Biz ikinci evladımızın haberini almak için çok sabırsızlanıyoruz cuma adet olma tarihim çok merak ediyoruz sizde de duruumlar nasıl ☺️
Huzur55 Melissim12 canım benimde 2 gün geçti adetim. Bu sabah idrar testi yaptım nagatif. Bikaçgün geçsin bekliyorum bakalım..
Eda0509 Melissim12 bende bu ay hayırlı haberler almayı bekliyorum cnm 💕🙏😊 umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. Bence ne yapalım biliyormusun herkez isim soyismini yazsin birbirimize dua edelim olmazmı kızlar ne dersiniz? 😊😊
Busracetin Melissim12 evet beklemez miyiz inşallah bu ay hayirli haberler işitiriz , benim adetim ayin 27 sinde inşallah gelmez bu ay 🌺
Melissim12 Aşırı baş dönmem var kızlar vallahi mide bulantısı da öyle eğer hasta olursam eşim komaya girer sinirden hamileyimdir diye çocuğa hep o bakıyor aşırı yardım sever oldu umarım hayal kırıklığına uğramaz sürekli hastayım demekten yoruldum ona bebek için katlanıyor da öbür türlü düşünemiyorum ☺️
kelebek12345 İdrarım köpüklü oluyor ve bas agrısı asırı derecede adetime 3 gn var daha. 2 gndür de lekelenmem oldu. Hamilelikmidir bilemiyorum hic