Yildiz34 Lohusaliktaki yasanacak durumlardan (duygular, aileler, sut durumu, aglamalar) korkuyor muydunuz, umdugunuz gibi mi gecti, yoksa daha kotu/beklediginizden daha iyi mi gecti?
usenmedimyaptimbirvelet Yildiz34 ne hamilelikten ne doğumdan ne de lohusalıktan korkmadım en fazla ne olabilir diyerekten anı yaşadım hamileliğimle doğumum çok güzel geçti elhamdülillah fakat lohusalık tokat gibi yapıştı suratıma 🤦🏻♀️ kendimden herkesten nefret ettiğim dönemdi bebeğime çok sonralardan alıştım çok seviyordum ama bebek sanki benim değilde annemin gibiydi bakımını o yapıyordu ben emziriyordum sonra odaya gidip ağlıyordum saatlerce.kaç defa hastalandım 15 gün sonra annemde gidince iyice çöküş yaşadım artık tek kala kala alıştım bebeğime şimdi öyle bir seviyorum ki ben mutfaktaysam o oturma odasında uyuyorsa yanıma alıyorum gözümün önünden ayırmak istemiyorum minik bebeğimi ❤️❤️❤️ iyi ki de doğurmuşum
Merve171214 Yildiz34 Hamileliğim zordu ama doğumum ve lohusalığım çok geldi sezaryen oldum 7.gün normal hayatıma döndüm hastahaneden sonra ağrı kesici bile kullanmadım hiç ağrım olmadı lohusa psikolojisine hiç girmedim oğlum 6 günlükken bie çıktık dışarı bidaha girmedim sanırım evde geçirmediğim için lohusalık hiç yaşamadım nerdeyse beni hem doğum hem lohusalık çok korkutmuşlardı herkes farklı bir şeyler söylüyordu ama hiç öyle olmadı şuan 6 haftalık hamileyim ikinciye umarım bu da böyle güzel geçer 🤲🏻🌸
Yildiz34 usenmedimyaptimbirvelet cok gecmis olsun. annen varsa daha iyi olmustur.26. haftadayim. Ikizler gelecek kismetse. Kayinvalidemlerin olmasini istemiyorum ama kari koca gelecekler. Ben de suan garip hissediyorum. Ama odaya gecip aglasam, bunlar bakamiyor diye almayq calisabilirler. Cok mudahale hissederim diye dusunuyorum. Annenle aglamalarini, alisamadigini paylastin mi? Ben bunu kimseye soyleyemem sanirim
Yildiz34 Merve171214 insallah bu cok daha iyi gecer, bi de korkutuyor ya buyukler ,geleneksel olarak lohusa, bebek disari cikmaz, vs. diye.bak ne guzel olmus.
Merve171214 Yildiz34 kendi ailemle altlı üstlü oturuyorum doğuma da kayınvalidem ve kayınpederim gelmişti kimseden izin almadım 40 fün çıkılmaz vs dediler bende kim dio kuranda geçen ayeti önüme koyun okey diyim dedim ses çıkmadı aldım oğlumu eşimi çıktım gezdim kimse bidaha bir şey demedi ben biraz çirkefim kimseden izin almam kimseye sormam eşimle okeysek tamamdır tek bir kez dediler onda da cevap aldılar bidaha tek bir şey demediler karışmadılar
Gamzeaytunc Hamileliğim rahat geçti. Logusalukta bir şey anlamadım açıkçası babam ciddi bir ameliyat geçirdi annem doğuma gelemedi gurbetteyim eşimin babaannesi vefat etti ben 3 şubatta doğum yaptım 6 sinda deprem oldu Manisa yaşıyorum ailem mersinde aklımda hep onlar vardı onlar da hissetti sürekli zaten üzüldük onlanraya kaynanam kaldı 10 gün sonra gitti kendim ilgilendim hep kızımla yalnız kaldim