Melike3435 Selam kızlar , aşılamada 10. Güne girdim . Belirti olarak şu an sadece ara ara hafif kasık ağrısı , sabahları bel ağrısı var . Aşılama olanlar sizin nasıl gidiyor? Ya da 10. Gün ne gibi belirtileriniz vardı ?
mrvsrcn Melike3435 beni de sadece kasık ağrım vardı 11.gün silik çizgi ile öğrenmiştim 16 haftalık olduk bile darısı başınıza 🥰
123emakumsal Melike3435 asilama oldum ayin 14ü bugun icin kan vermemi soylemisti doktorum ama test vermedn adet olmaya basladim damla seklnde. Cok umutluydum 😒
Melike3435 mrvsrcn çok sevindim canım. Şimdi senin dediğine göre yarın falan test yapsam çıkar belki ama belki de erkendir 🥹 korkuyorum galiba test yapmaya 😅
mrvsrcn Melike3435 kendini strese sokma ben hiç olmadı diye düşünmüştüm hatta 11.gün sabah yaptım çıkmadı akşam öylesine yaptım yani ilk idrar falan da değildi silik çıkmıştı inanmamıştım. İnşallah minik mucizen de sana böyle güzel sürpriz yapar 😊
mrvsrcn Melike3435 ben cumartesi aşılama olmuştum cumartesi pazar dinlendim pazartesi işe başladım bir kaç gün avokado yedim, sonrasında çokta dikkat etmedim açıkçası olmadığını düşünmüştüm çünkü
Melike3435 mrvsrcn ben de cumartesi sabahı oldum . Cumartesi pazar dinlendim ben de senin gibi. Diğer günler de evdeydim evden çalışıyorum . İlk günler gibi çok yatmadım ama dikkat etmeye çalıştım. Avokado aldım ama Allah affetsin sevemiyorum tadını ya yiyemedim pek 😅 bakalım inşallah tutar 🙏
Melike3435 123emakumsal hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda güzel haber almak nasip olur sana. ben de 15 i sabahı oldum test için 2 mayıs dediler ama o kadar bekleyemem herhalde 😐
Mihrimahvuslat mrvsrcn bende aşılama yapmayı düşünüyorum da şuanda kistim var onun tedavisini olup Konya’da yapmayı düşünüyoruz aklıma sen geldin. Hangi doktora gittin bide ayıp olmayacaksa ücreti toplam ne kadar tuttu 😬
mrvsrcn Mihrimahvuslat canım ben başkent üniversitesi hastanesi Mehmet ufuk cerana yaptırdım şu an fiyat nasıl bilmiyorum ama mikroçipli yaptırdık biz işlem için 7.500 tl ödedik ilaçlar rapor olmadığı için 3 bin tuttu 500 muayene ücreti kan tahlilleri falan 11-12 bin arası oldu bizde takviyeler falan haric
Mihrimahvuslat mrvsrcn bende Konya’nın bir ilçesinde yaşıyorum orda yaptıralım dedik ailem başka ilde yaşıyor orayıda düşündük akrabalarımızdan yaptıran olmuş tutmuş bide. Sana da sormak istedim eşim orda doktor tanımıyoruz fikrimiz yok dedi. Aklıma sen geldin sorayım dedim şuanda daha pahalıdır ama yapacak bişey yok 😏 ilk seferde mi tuttu seninki
Melike3435 mrvsrcn biz de mikroçipli yaptık canım şansı bi tık daha yüksek diye 🥹 bizim doktor da tüp bebekten önce iki kere aşılama denenebilir sizde , bir sorununuz yok dedi. Biz de ilk sefer böyle denedik . inşallah güzel haber alırım ben de .
mrvsrcn Mihrimahvuslat evet canım biz aslında direkt tüp bebeğe geçmek istedik aşılama ihtimali düşük diye ama doktorum çok iyi sen tüp bebeklik hasta değilsin yapsam seni kandırmış olurum aşılama yapalım dedi ve tuttu çok şükür biz zaten aşılama diye başlamamıştık tedaviye yumurtlama çatlama tedavisi olacaktık son muayenede doktor aşılama yapacağım dedi bizde öylelikle tamam dedik oldu çok şükür
Mihrimahvuslat mrvsrcn teşekkür ederim canım benim 🥹 inşallah sağ salim kucağına da alırsın evladını 🤲🏻 ben eşimle konuşurum bu dediklerini kistim çıktığı için şuanda tedaviye başlamak istemiyorum çünkü kist varken biraz sıkıntılıymıs hamilelik😑
mrvsrcn Mihrimahvuslat Allah razı olsun canım sende en kısa zamanda alırsın inşallah o güzel haberi 🤲