EzelUnal18 Kızlar birşeyi çok merak ediyorum normal doğumda bebek çıktıktan sonra plesantayı bebekle aynı andamı çıkartıyorlar plesantada bildiğim kadarıyla büyük bir et parçası o biraz beni korkutuyor açıkçası 37+6 hafta olduk buarada
kbra97melegi EzelUnal18 bebek ciktiktan sonra cikartiyolar bekletmiyolar ben gormedim nasil bisey ebe hemen cikartip atti yani 😂😂sonra cok rahatliyosun korkma sakın canin falan yanmiyo
Tugcetokgoz EzelUnal18 bebek çıktıktan sonra çıkartıyorlar canım dediğin gibi bir et parçası kayıp gidiyor zaten kendiliğinden hatta içinizden birşeyin kaydığını hissediyorsunuz hemen çöpe 😄
Ecrinimleyla EzelUnal18 canım bebek çıkıyo sonra bi 5 dk sonra ebe gelip göbek deliğinin üstünü biraz ovuyo sonra alttan onu çıkarıyor benim ebem çıkardığında bak bebeğinin eşi dedi bakamam ben çöpe atın dedim 😂😂 baksam psikolojim bozulur bakamam öyle şeylere
EzelUnal18 kbra97melegi ayy hadi bakalım içimi rahatlattınız bebeğin çıkmasından korkmuyorum plesentayı düşünüyorum resmen 😁
EzelUnal18 Tugcetokgoz teşekkür ederim içimi rahatlattınız genelde normal doğum yapanlar doğumdan sonra içimden birşey akıp gitti derler tahatlık hissi gelirmiş böyle birşey demekki☺️
Tugcetokgoz EzelUnal18 aynen öyle canım 3 normal Doğum yapmış bir anne olarak sadece akıp giden bişey hissettim hepsinde 😊
ZeynepSabancay EzelUnal18 doğum yapar gibi bi kere ıkınıyorsın ve çıkıyo:) çok kolay ve rahatlatıcı bişey.
EzelUnal18 Tugcetokgoz ohh maşallah Allah size bağışlasın yavrularınızı Banada hayırlı doğumlar nasip etsin
EzelUnal18 Tugcetokgoz hay maşallah ozaman siz benim idolümsünüz 😁😁eşim tek çocuk olduğu için herZaman benden 4 çocuk istemiştir daha birinciyi yapıyoruz bizde 😁😁
Tugcetokgoz EzelUnal18😄😄 hadi darısı sana inşallah benim yaş 25 çokta büyük değilim yani çocuk sayısını duyunca yaşlı sanıyor millet 😂😂 Allah sanada nasip etsin 😄😊
EzelUnal18 Tugcetokgoz ne ara yaptınız okadar çocuğu 😁 benim şuan 26 yaş 4 çocuk yapana kadar 40 olurum diyorum ☺️
Tugcetokgoz EzelUnal18 benim üst üste canım 4 3 ve 2 yaş son diyordum bilerek üst üste yaptım ama 4 bizede sürpriz oldu alışmaya çalışıyorum şimdi 😊😄
EzelUnal18 Tugcetokgoz hadi bakalım hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat versin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ☺️☺️