Gun32 Kızlar maalesef hiç bı belirti olmayınca bugün saat 10 gibi yatisim yapıldı. 12 gibi alttan fitil verdiler saat 13.00 gibi çok az belden sancı hissettim gidip gidip geliyor. Dualarınızı istiyorum. İnşallah bugün sağ salim kizceme kavuşum🤲
Humzee16 Gun32 Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sağlıkla, sıhhatle gelsin prenses. Bol bol dua edin, sükunet içinde olun. ❤️🌸🐣
YaseminBatrk Gun32 bende ilk bebegimi fitil ile doğurmuştum Allah yardımcınız olsun inşallah. Rabbi yesir okuyun bol bol
denizozulkerr Gun32 fitil ne için veriliyor normal doğum olsun sancı gelsin diye mi eğer öyleyse suni sancıyla arasındaki fark ne?
Merve0227 Gun32 rabbim kolay doğum nasip etsin bi nefeste doğurursun inşallah sakin ve pozitif kal zaman su gibi geçiyor 🙂 her sancıda bebişini kucağına alacağını düşün 🌸
Gun32 Mel21 Gece 12 de sezeryana alındım canım 12 saatte açılmam 2 cm olmuştu bide bebeğin kalp atışı yavaslayinca Dr riske atmadı.
Melekannesi80 Gun32 ayni benjm gibi olmuşsun canım hayırlı olsun bu arada benimde ikinci doğum suni ile baslatildi fitil vesaire hepsi yapıldı açılmam iki santimi geçmedi kalp atışı düşünce sezeryana alınmıştım
meryemsareveannesi21 Gun32 benimde 40 hafta doldu bugün gidip yarın gözükeceğim bu kızlar neden bizi bukadar uğraştıyorlsr bilmem bende de gelen giden yok zorla getireceğiz artıı
AyazEda Bunlar boğa burcu gelmezler 😀🤦🏼♀️ bende aynı durumdayım ilk çocuğumu 34. Haftada doğurmuştum oysa 40. Haftaya girdim tık tok