guluzarozgenc 1 haftadir kanala girmesini bekliyoruz ustelik nişanim da geldi 1 cm aciklik da var. Ama ne yaptıysam inmemis prensesim 😊 bugun kontrol vardi doktor 39. Haftadasin normalde inmis olmasi lazimdi bekleyecegiz dedi inmezse risk olursa sezeryan olursun dedi. Yürüyüş squat ilik duş yapiyorum merdiven inip cikiyorum. Daha ne yapayim ki?? Fikriniz var mi kizlar? Rabbim hayirlisini versin.
Almanyagelini guluzarozgenc Bende 36.haftadayım, karnım gayet yukarda🤦🏻♀️ Aynı sıkıntıyı bende yaşayacak gibiyim. Hayırlısıyla tez vakitte inerler inşallah 😊
Seyma18 guluzarozgenc ahududu yaprağı çayı , adaçayı, hurma da iyi geliyor diye duydum ben hurmayı yiyorum yarn 39 olacağız daha kanala girmedi
reinamm guluzarozgenc canm dr sevilay bozkurt un instagram hesabnda paylaştğı bi fotoğraf var. Bebeğin kanala inmesi ve açıklığın artması için. Bi bak istersen
guluzarozgenc Insallah normal dogum olsun cok istiyorum ama inmezse olmaz dedi doktor. Kabızlık da engelliyormus inmeyi kabiz degilim ama eskisi gibi de degil :)
guluzarozgenc Seyma18 ahududu yapragi cayini cok okudum burdan ama bilemedim adacayi arada iciyorum hurmada hergun 1 tane yiyorum napacagim bilemedim kucuk prenses gelmek istemiyor sanirim😊
ardengunes Benim oglusum kanalda ama ters duruyor mus bugün kontrol vardı bizimde nst de sancida çıktı p.tesi tekrar gidicem duzelmezse sanırım sezeryan olucaz suan 39+2 yiz 😣
ardengunes Acuka gerçekten mi ay denerim valla o güne kadar yapayım inşallah bende de ise yarar çok sağol 🙏
guluzarozgenc Acuka ters donmesi icindi demi bu, benimki kanala girmedi ben denemeyeyim o zaman pozisyonu degisir belki
Acuka ardengunes ne demek canım 38 de dondu benimki secdede durdum hep bırde koltukdan asagıya bas asagıya durdum ınternetten daha detaylı yazıyo donmesı ıcın
ardengunes Acuka aman ne bileyim bende anlamadım çatı muayenesi yaptı ya doğru düzgün bişey soramadim heyecandan yüzünü falan hiç göremedik ters dediği omuydu acaba