Ehfjfjcjf Merhabalar 30 haftalık hamileyim,bebeğimin hareketlerini gün içerisinde neredeyse hiç hissetmiyorum.aksam yatarken kıpırdama oluyor ve çalışan anneyim bilmiyorum gün içerisinde koşuşturma halinde iken yoruldugumdan dolayı mı hissetmiyorum.
EmineSerdar Ehfjfjcjf bnde 30+2 haftalık hamileyim bnde yorulunca çok az evdeyken de az az hissediyorum çok aşırı hissetmiyorum cinsiyet ne
funnymummy Ehfjfjcjf yoğunluktan farketmiyor olabilirsiniz hep mi böyleydi bu haftaya kadar benimde kız 27 haftalığım ama hareketlerini hissediyorum yani cinsiyetle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum
27ozlem Ehfjfjcjf ben de 30 haftalığım benimki çok hareketli hiç yerinde durmuyor ve cinsiyeti kız yani kız erkek olmasıyla alakalı değil. Ben çalışmıyorum evde sürekli dinlendiğim için çok hissediyorum sen çalıştığın için az hissedersin çok normal bir de sen hareket ettikçe o suyun içinde sallandığı için daha çok uyurmuş ondandır büyük ihtimalle
EmineSerdar Ehfjfjcjf benimde kız sağlık ocağına ebeye çok hareketli değil dediğimde kız bebekler biraz öyle oluyor dedi