Semrat Kızlar ben 25 martta 6 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum normlde 26 günde bir adet olurum bugün 34 gün geçti hala olmadım bu süreç çok uzuyormu kızlar yaşayan varmi?
ferhpnar Semrat ben. 43 gün sonra felan oldum ama sonra düzenli oldu 30 güne bir 28 güne bir oldum hep arada bir iki gün oynadı
esinceeee Semrat 75 gün gecikmişti doktorumda hemen adet söktürücü olarak Tarlusal vermişti daha sonrasında düzene girdi
Semrat esinceeee anladım canım kişiden kişiye değiyor demekki baya uzun süre sonra olmuşsun sende tarlusal kullannca hemen oldnmu peki
Tanli1993 28 günde adet olan biriyim. Tam gelecek ayda oldum. Günü gününe. Erken yada geç olmadı. Normal düzeyde az çok olma olayıda olmadı
Semrat Hilalkula1215 anladım canım 40 günden sonra.doktrami gtmeliyim doktrm bişeyde demediydi bu konuda
esinceeee Semrat Tarlusal bitmeden olmuştum küretajdan sonra insanın düzeni değişiyor ama bu bir gerçek
funnymummy Semrat kürtaj değilde düşüktü benim 11 haftalık 32. Günde adet oldum sonra da düzenli oldum şükür
himne_ Semrat 28 Ocakta kürtaj olmuştum operasyon sonrası olan kanama adet sayılıyor. Sonra 25 şubatta adet oldum
fizikcianne Semrat tam 1 ay sonra. Kürtaj olduğun gün adet sayılıyor. Yani diğer ay tam kürtaj olduğun gün adet olman gerekir normalde. Bana doktorum öyle demişti. Öyle de oldu