Karbeyazi25 Lavinia96 bunu doktorun daha iyi söyler sana ne kadar bi artış var durumun ne incelemesi muayene etmesi gerekir
Edanil Lavinia96 tatlım artışlarında anormallik yok sen 2 betahcg yi nasıl buldun kurban olayım yataktan çıkıp kan vermeye mi gittin benim gecikmeden 3 gün sonra verdiğim kanda beta hcg 3400 Dü strese girme kafan rahat olsun 10 gün bekle öyle git Bi zaman geçsin üzerinden 😄
Anne6161amine Lavinia96 durumunuz nasıl merak ettm benimde 70 çıktı 2 gün snra 118 çıktı ve kanamam var benzer sizinki ile merak ettm o yüzden
Lavinia96 adatuna evet doktorum de o şekilde söylemişti. Kanama da oldu aslında 2. Değerden sonra ama düşmedi değer
adatuna Karbeyazi25 13* 1,60= 20,8 ediyor hanımefendinin 23 23* 1,60=36,8 ediyor hanımefendinin 36,3 Zaten sınırlarda, sınırın altında bir değer yok ki
adatuna Lavinia96 bir sayının yüzde kaç arttığını öğrenmek için o sayısı 1,x oranında çarpmanız gerek. %60 için 1,60 %90 için 1,90 ile çarpmanız gerekiyor
Karbeyazi25 adatuna hesap yapmamışsın hesap bilmiyosun gibi kadın kim bilir ne zamandır bebek bekliyodur neden alaycı konusuyosun
adatuna Karbeyazi25 hepimiz aynı yollardan geçtik, alaycı konuşmuyorum hesap yapmadınız mı değerler ortada diye sordum. Kendisi de yapmamış zaten
Lavinia96 adatuna aslında bu şekilde bi hesaplama yaptım ama doktor ısrarla sağlıksız artışın olduğunu söylediği için yaptığım hesaplamanın doğru olmadığını düşünmüştüm.
Lavinia96 bombshell adetim pek düzenli değil ve o yüzden de tam kestiremiyoruz gününü ya geç döllenmede olabilir diye düşünüyorum ama belirsizlik beni mahvetti
dolunayes Lavinia96 en gec ne zaman oldunuz yani bilmesenoz de son 3 adet ortalamasidir gunun kac gun gecikmen var ona gore yorum yapalim canim