Araseymen09 esraEb iki isimde çok güzel muhammed cagri daha iyi sanki ilk oğlumun adi mustafa aras simdi ki dogack oğlumun adi eymen buğra olacak inşallah Allahın izniyle ilk oğlumun adini cok yiğit deniz olsun istiyordum esim asla olmaz yedi mustafa arasta karar kıldık bu oglumu ögrendigim an emzik yaptırdım ismi bu dedim esim ben eymen derim bugra asla demem dedim keyfin bilir😅😅
esraEb Araseymen09 😄😄Buğra çok güzel bir isim eymen de güzel ama çok fazla eymen ismi var şu an çevremde fenalık geldi artık 😄 ama anlamı da hitabı da çok güzel ikisi de 🤗 benim Muhammed ismine ayrı bi zaafım var çağrı ismini de çok beğeniyorum eşime bi tane ismi değiştirebilirsin diye müsade ettim Ama değiştirmesin diye de elimden geleni yapıyorum 😄 sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 🙏🥰
Araseymen09 esraEb ay bende 23 yasina giricem eylulde benim ilk bebegim erken dogdu 2 kiloydu sadece kuvezden eve geldi kaynanam annem yikadi baska kimsenin baska bir sey yapmasini istemedim küçücük olmasina rağmen giydirdim icirdim kaynanam kim gelse kimse bunun kadar iyi çocuk bakamaz diyordu. Onun için heycan telaş yapmayin cok kolay bakmak
esraEb Araseymen09 ayy ne güzel. Benim kayınvalidem beceremez aynı şekilde annemde. İkisine de güvenemem yani 🙈ama ablam gelecek doğumda güçlerimizi birleştirip yapıcaz bir şeyler 😄
Araseymen09 esraEb bende bebek küçük diye korktum çünkü sudan bende korkuyorum 🤣ama zamanla gecti kendı bebeğimi de yıkadım cok kolay telas yapacak bir şey yok canimmn
27ozlem gizcansen evet canım hiç panik yapma çok normal ben 31. haftadayım hala daha aşağıya vuruyor vajinaya hatta makata bile vurduğu oluyor hoplatıyor beni bir anda 😂 doktor da makat geliş pozisyonunda demişti ayaklar aşağıda olduğundan öyle oluyor 😌 ben bazen ayaklarını kasık kemiğimde hissediyorum kemiğime vurup çekiyor ayağını 😇
gizcansen 27ozlem evet işte bugün ben de makattan mı vurdu acaba dedim, sonra yok oradan vuramaz diye düşündüm ama demek ki doğru yaa nasıl vuruyorsa bazen ben de bir ürküyorum 🫣 normal o zaman ya teşekkür ederim 🩷
Ozdbtl Ben de 23+4’üm Hep aşağıda dolaşıyor beni de çok korkutuyor kızım ama sanırım normal :) Ve sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum umarım yukarı çıkar bir an önce
Mom-babyyy gizcansen ben hep altta hissediyordum zaten oda ayaklarıymis zaten tuvalet isteği de çok normal biraz daha zaman geçsin daha çok o istek olucak 😀
Edolili gizcansen bende böyle bir post açmıştım herkes o haftalarda bu durumu yaşadığını söylemişti🤗 Annelik işte korku dolu hepimiz aynıyız🌺
gulsahklkn gizcansen Bende öyle altta hissediyorum sanki su balonu patlar ya öyle bi his çok güçlü değil hafifte değil çok tuhaf ama aşırı mutlu ediyo 😊
dilay_06 gizcansen benim de bacaklar aşağıda kafa yukarıda bende de alttan tekme atıyor normal yani 28+1 benim de