61lazkizi61 Linaa90 ben ilk gebeligimde doğumdan 3-4 hafta önce günde 1-2 saat kullanmaya başladım bu ikinci gebeligim 36+4 olduk başladım günde bir iki saat takmaya gene
semosderler Linaa90 ben henüz kullanmadım ama çevremde ki tecrübeli anneler , 35ten sonra kullanmamı aşırı tavsiye ettiler , bende o süreçte ve emzirme sürecinde sürekli kullanmayı planlıyorum
cansbade Busel ag insallah cevaplarsınız gümüş kapagı çok duydum ama ne işe yarıyor neden kullanılıyor nasıl kullanılıyor hiç bi bilgim yok kısaca anlatırmısınız trendyolda gördüm yorumlardan belki anlarım dedm ama sadece memnuniyetini belirtmişler kimse ne işe yaradıgını söylememiş nolur anlatın 🙏
Linaa90 Kbryvz erken alıp takmak gerekli falan diye duydum da bi arkadaşımdan ben daha 4 aylığım ne zaman almalıyım sizce
Bfmom cansbade emmeden kaynaklanan göğüs yaralarına iyi geliyor. Önceden kullanmaya başlayınca yumuşama sağlıyor sanırım. O yuzden hiç yara olmadi diyenler var.
Busel cansbade gümüş zaten eskiden beri kullanılan birsey katkısız tamamen iyileştirme özelliği var eskiden ilaçlarda bile gümüş suyu kullanılırdı. Gogus ucunu dinlendirip besliyor yara oluşumunu engelliyor. Emzirdikten sonra da kremden daha çok gümüş kapağı oneriyorlar
EHAD 61lazkizi61 peki ilk gebeliğinizde fayda görmüş müydünüz? Almak gerekli mi yoksa sadece göğüs ucu kremleri yeterli gelir mi
Balbebek012 EHAD meme ucuna bir iki damla zeytin yağı sürmek faydalı ben ilk gebelikte öyle yaptım ve yara filan da olmadı
61lazkizi61 EHAD hiç krem kullanmadım ve hiç yara çatlak yaşamadım çok.emmnun kaldım hatta ablam ve gorumcemle aynı zamanda doğum yaptık onlar almadıklarını pişman oldular benden sonra onlarda aldılar çok faydasını gorduler😊
Kbryvz Evet kızlar benim de 2. Gebeliğim hiç yara olmadı emzirmeye başlayınca da kullandım ne yara ne çatlak vs oldu önceden kullanım ilk emzirmede avantajlı sanırım.temizligi de kolay suyla yıkayıp güzelce.kuruladim deterjan kullanmadım