tazeanne_20 bebikom1 yaz tatilinde 3ten 4 e geçenlere matematik ve ingilizceden kurs açılıyor. İstediğiniz ilde ve okulda açabiliyorsunuz kursu
tazeanne_20 Esra2526 sizi göreve başlatıp izne ayıracaklar hocam,göreve başladığınız tarihten itibaren kalan izni kullanabilirsiniz
Rabia_91 Emyeminee peki yaz kursunu her yerde açabiliyor muyuz hocam? Benim görev yaptığım il ile evim eşim ayrı yerlerde. Eşimin yanına dönücem doğumdan sonra.
Hilalttk16 bebikom1 merhaba bende öğretmenim 37. Haftaya kadar çalışabilir şeklinde rapor ile devam edip o haftaları doğumdan sonra kullanabiliyorsunuz
bebikom1 Hilalttk16 evet normalde öyle zaten ama yaz tatiline denk gelince yine o şekilde olmuyor dediler de.
Rabia_91 tazeanne_20 peki açtığım dönemde arıyorum 38. Haftamdayım zaten çalışamam ama yine de çalışamaz raporu alabilir miyim hiç başlamadan
tazeanne_20 Rabia_91 37+0 da zorunlu olarak izne ayrılmanız gerektiği için 38. Haftada ayrılma şansınız yok
Rabia_91 tazeanne_20 anladım, 37 den önce açmam lazım o zaman, temmuz ayına denk geliyor. Peki 36 da açtım diyelim, o zaman nasıl oluyor öncesindeki izinleri kullanabiliyor muyuz, kusura bakmayın pek bilgim yok bu konularda.