efsanee_ Zeynp ay evet geçenlerde birinin postunda gördüm Doğum günü aç bırakıyorlarmış 😂 açken çok agrasif oluyorum 😁
efsanee_ Emineymen ah ahhh inşallah tutabilirim. bak şuan inanılmaz acıktım 2 saat önce yemek yedigim halde 😁
Glstn11 Bunlari okuyunca bi ben deilmisim diorum hersey yiyemiyorm ama yedikten bi saat sonra yine acim esim ne kadr etkilenmjsse dun gece su icmeye kalktim her bes dakikada bir kalkip yiyorsun askim yuz kilo olcan dedi😊😊tabiki geceki huysuzlugumla cok tersledim yazik😊 😊😊
efsanee_ Glstn11 herkesin ortak sıkıntısı demek tescillendi 😁 vallahi eşler anlamıyo ya çok sinirlendigim zamanlar aç internetten hamile psikolojilerini oku diyorum artık 😁
Mrv68 songul123 halinize şükredin mide bulantısından hiç birşey yiyemiyorum yesemde hemen çıkıyor aç kalıyorum bir ayda 3 kilo verdim keşke sizin gibi olabilsem
songul123 Mrv68 doğrudur kuzum en azından rahat geçiriyoruz rabbim seninde sıkıntını gidersin en kısa zamanda inşallah
Mrv68 efsanee_ halinize şükredin mide bulantısından hiç birşey yiyemiyorum yesemde hemen çıkıyor aç kalıyorum bir ayda 3 kilo verdim keşke sizin gibi olabilsem su bile içemiyorum serum takılmam gerekiyor surekli
efsanee_ Mrv68 senin durumda zormuş canım en kısa zamanda atlatırsın inş. bu durumu. Bünyeden bünyeye çok fark ediyo işte