efsanee_ Yeni yeni iştahım açıldı ama pir açıldı yaniii . Kızlar sürekli aç hissediyorum kendimi. Herşeyi yiyemiyorum ama yiyebildiklerimde doyurmuyo gibi 2saatte bir acıkıyorum. Sanırım midemde koca bi delik var 😭😭😭
sudamlasi efsanee_ tok tutan besinleri ye haşlanmış yumurta olabilir mesela. Daha o iştah ne ki sen bide 30 dan sonrasını gör😂
songul123 efsanee_ hahaha benim gibi biri daha cok mutlu oldum şuan 7+3 deyim sanki içimde sığır var yedikçe yiyorum midem bulansada yemesem diye dua eder oldum 😁
efsanee_ sudamlasi ya bn normalde de iştahlıydım zaten 🙈 ama ilk haftalar iştahım yoktu pek ne yalan söyliyim seviniyodum 😁 şimdi tutamıyorum kendimi🙄 haşlanmış yumurta yiyemiyorum henüz 😕
svmeybgl sudamlasi 30 dan sonrası aman allahım 🤦🏻♀️ Gebelik şekerimin çıkmasına şükredeceğim nerdeyse dizginliyor beni
sudamlasi efsanee_ yeme isteğini bi şekilde bastır erken daha kilo alırsın hormonlardan dolayı erken haftada oluyo öyle iştah patlaması mide bulantısı yaşamıyo musun
efsanee_ sudamlasi bir haftadir felan başladı sabahları genelde kusma ve iştahsızlık oluyo ama akşamları görme beni yani 😂
efsanee_ Mmerwe çok kolay kilo alabildigim için bnde arkadaşlarıma diyorum küçük fil yavrusu olmaktan korkuyorum diye 😂
Mmerwe efsanee_ sagolsun benimde bünyem kilo almaya elverişli dikkat ediyordum fakat simdi malesef 😔 Neyse Doğumdan sonra veririz canıım amaan 😀
efsanee_ sudamlasi bugün ekmegi abarttım ama normalde çok tüketmiyorum. Benm kızda benim gibi iştahlı olucak belli şimdiden 😁
sudamlasi efsanee_ ekmeği doymak için yiyiyosundur ama abartma gerçekten son zamanlara sakla kilo alımını🙈
efsanee_ sudamlasi konuyla alakasız olucak ama bişey sorucam canım. Takviye C vitamini içebiliyor muyuz biliyo musun.? Grip oldum gözüm burnum ayrı akıyo 🤧
sudamlasi efsanee_ mandalina portakal yesen daha iyi👍🏻 birde ballı limonlu ılık su yap kendine onu iç☺️bal yoksa pekmez de olur😛
efsanee_ sudamlasi dün mandalina midemi çok yaktı. Bıgğn diger dediklerini yapayım😊 çok tşkr ederim 😘
sudamlasi efsanee_ rica ederim geçmiş olsun kendini çok halsiz çok yorgun hissedersen hastaneye git serum takarlar kendine gelirsin🌼
efsanee_ songul123 9+4 olduk biz ama daha yeni başladı ya. Yiyorum 1 saat sonra sanki hiç yememiş gibi saldırıyorum çabuk doyuyorum . Normalde 2ögün yerdim şimdi sayamıyorum.
Mrv68 songul123 halinize şükredin mide bulantısından hiç birşey yiyemiyorum yesemde hemen çıkıyor aç kalıyorum bir ayda 3 kilo verdim keşke sizin gibi olabilsem
songul123 efsanee_ aynı sıkıntı bendede var gece acikiyorum zor tutuyorum kendimi yememek için ya bi elma yiyorum yada muz yoksa açlıktan uyku tutmuyor
efsanee_ songul123 😂 bu zamanlarda herkes aynı demek tek düşüncemiz yemekkkkk 😁 geçecek 7ayın vay haline 🙈
songul123 efsanee_ valla artık diyorum mide bulantim olsada obez olmasam hamileyken yoksa alıp başini gidecek bulantı şart bana 😂
efsanee_ songul123 çok üzülme 1 2 haftaya başlar 😁 ama sonra böyle dedigine pişman olmada. Bazen dışarı çıkmıyorum yolda kusarım felan diye 😂
Cimcimeninannesi songul123 emin ol bulantıyı bilsen kiloya tercih etmezdin. Allah düşmanımın başına vermesin🙏