Kızlar merhaba, dün sabah 6 gibi işe giderken malumunuz bayramdan da dolayı otobüsler bedava olduğu için aşırı kalabalıktı 3 vesait gidiyorum işe bindiğim son vesaitte 3 4 durak gidiyorum diye en önden bindim ama aşırı kalabalıktı önde belediye başkanı edasıyla gidiyorduk ve şoför sürekli birilerini alıyordu hamile olduğumu göre göre ve bana hesap soruyo bu saatte nereye gidiyosun diye bide hadsiz bi şekilde neyse ineceğim durakta önümde duran 3-4 kişiye dedim ki siz inin ben indikten sonra tekrar binersiniz diye adamlar indi fakat bi kadın ısrarla inmemeyi kenara çekilmeyi seçti geçemiyorum dedikçe geçersin dedi tam geçerken ayağım ayağına takıldı ve otobüsten düştüm. O can havliyle ve bebeği koruma iç güdüsüyle ayak bileğimin üstüne düştüm ve bir Allahın kulu bile gelip kaldırmaya tenezzül etmedi beni kalkamadım yerimden acıdan sonra iki adam geldi beni kaldırıp durağa taşıdı. İş yerimden arkadaşlarımı aradım ve onlar beni acile götürdüler bebeğim çok şükür iyi kalp atışları vs hepsi normal ama sadece ben çok ağladım stres oldum ve sağ ayağımı alçıya aldılar. Dünden beri gerçekten aşırı zorlanıyorum tuvalete gitmek vs çok zor Allah razı olsun kayınvalidem ve onun kayınvalidesi yani babanne bana evini açtılar dünden beri bana bakıyorlar. Bugün tekrar bebek için kontrole gideceğiz çünkü mecburen sekerek tek ayağımla yürüyorum ve alt karnım acıyor. İnşallah en kısa zamanda atlatırım bu durumu. Sizde lütfen kendinize çok dikkat edin 7 aylık hamileyim her gün gittiğim bindiğim otobüsler ama işte olacağı varsa oluyor önüne geçemiyorsunuz. Allah daha beterinden korusun inşallah. 😔