Mnsr Melaaa merhaba canım evet çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.dun aksam hastaneden çıktım şimdi oglumla beraberiz darısı inşallah başına 🥰🥰🥰
Mnsr Tufan_aras doğurdum ama açılmam çok geç oldu suni sanci verdiler 24 saat boyunca tam açılma olunca doğurdum bebeğim 3940 dogdu .
Damlagulll Mnsr Allah yardımcın olur inşallah içini çok ferah tut inanki o an Allah hepimize yardımcı oluyor ☺️💐
Mnsr Damlagulll elhamdülillah canım bende evladima kavuştum Rabbim diğer anneleride kavuştursun evlatlarına🥰😍
21MELOSSS21 Mnsr gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün 🥰🥰bizde bugün 1 mayıstan dolayı acilden giriş yaptım doktor alttan muayene etti ve acilman var dedi doğum olacak kadar değil dedi cumaya gün verdi doktor eğer o zamana kadar dogmazsa suni verecek
MinelHaapy Mnsr canım yatışın yapıldığı gün mü suni verdiler acaba benim de yarın yatışım olcak 40+3 oldum nişanım geldi düzensiz ağrılar var ama kendiliğimden gelmiyor yarın yatış yapılacak suni vermeden önce açılman varmıydı benim 2 cm şuan 😏
Mnsr Melaaa evet dikisim var ne kadar bilmiyorum canim doktora sordum merak etme çok yok dedi ama emin değilim 🥲
SevdaTrkl Melaaa 38 de kasılma çıktı benimde doktorum alttan muayene etti rahim ağzı yumuşamış dedi 38+4 olduk daha bişey yok