pollyanna- Kizlar merhabalar, 24+2 deyim hala tetanoz aşısının ilk dozunu olmadim. Saglik ocağında kalmamış tüm aşılar deprem bölgesine gönderilmiş. Siz naptiniz olan varmi aranızda?
Canan23 pollyanna- bende 28 haftalık gebeyim bugün eczaneden alıp aşımı yaptırdım bu kadar zaman boşuna beklemişim daha bekleseydim de eminim gelmeZdi bence siz de eczaneden alın
Mhtpflz pollyanna- ilk dozumu sağlık ocağı yaptı ikincisini doktora sordum napabilirim hastanede varmış 88 tlye oldum
Sarebetul35 Bende 22 haftalıgım suan gittim saglıkocagına kalmamıstı seker yuklemesı ıcın gıtcegım zaman tekrar sorucam
fatmaustaaa pollyanna- eczaneden aldığınız zaman buzdolabında saklayabilirsiniz. Sanırım 80 TL ye almışti eşim eczaneden, bayram tatili diye bende dolapta sakladım sağlık ocağında yaptıracağım şimdi
Canan23 pollyanna- aynen buz aküsüyle veriyorlar zaten hemen aile hekimliğine gidip yaptırmak gerekiyor
1234G Bana doktorum eczaneden almamı söyledi 80tl bir ücreti var dedi alıp sağlık ocağında ya da acilde vurduracağım
gizcansen Ben ilk dozumu 19.haftada oldum sağlık ocağında. 2.dozumu 36.haftaya kadar olabilirmişim. Acele etmiyorum sağlık ocağındaki hemşire aşı gelince haber verecek
Mlkengn pollyanna- sağlık ocağındaki hemşire de bana aynı şeyi söyledi. Eczaneden alıp gelip yaptırabilirsiniz ama aynı günde getirin aşıyı sakın buzdolabında bekleteyim 2-3 gün sonra vurdururum demeyin buzdolapların derecesi farklı oluyor dolapta beklememeli dedi. Bilginiz olsun
saitkereminannesi02 pollyanna- Eczaneden alıp özel hastanede vuruldum asi.karti da istedim sıkıntı filan olur diye sizde öyle yapabilirsiniz sağlık ocaklarında yok