Daisy0000 Ed11 Bi arkadaşımın gözüne alerji yaptı, kızın gözü balon gibi kıpkırmızı şişti ,yaptırmak istiyordum onu görünce vazgeçtim
Sehermuglu70 Ed11 güzellik uzmanıyım işlem esnasında kullanılan yapıştırıcılar yüksek kimyasal içerir ve plesentadan bebeğe geçiyor asla tavsiye etmem!!
Ed11 Sehermuglu70 ona bakarsan kullamndıgımız makyaj malzemelerinden tut kremler şampuanlar bile kimyasal içerikli bunlar gecmıyormu
Sehermuglu70 Ed11 e yani ben size olması gerekeni söyledim bebek sizin sağlık sizin 😉 İçeriklerine bakmaz zorundasınız size bir emanet verildiyse plesentadan geçmeyen birçok kozmetik malzemesi var araştırmasını bi zahmet yapın 👍🏻
ErZeynep Ay yok kirpikten plesantaya ne kimyasalı gecicek saç boyama izni veren doktor bile var . Neyse bence doğuma yakın yaptır zaten 3 haftaya falan dökülmeye başlıyo benimde merak ettiğim sırt üstü yatıyosun uzun süre o sorun olur mu acaba
Azrayavuz ErZeynep 37 haftalığım geçen cumartesi yaptırdım başımın altına yastık koyup destekledim iki kez de müsade istedim kalkmak için cok üzün sürmedi zaten 🫶🏼
Ed11 Sehermuglu70 sizce şu zamanda doğal birşey kaldımı 😄 yediğimiz herşey hormonlu sürdüğümüz kullandığımız herşeyde zararlı maddeler var .
Sehermuglu70 Aysecan0335 çok üzülüyorum böylelerine millet anne olmak için hayatından vazgeçiyor Allah’ın verdiği mucize , kendi evladı kendi sağlığı zararlı diyorum savunmaya geçiyor ilginç 🙂
annesiylebali kızlar ipek kirpik abdest geçirmiyor diye biliyorum bu konuda hassasiyetiniz varsa bi araştırın isterseniz ♥️
Aysecan0335 Sehermuglu70 ah ah sorma o yüzden bi süre sonra koyveriyorsun anlatmayı bırakıp 😇 anlamazlar