Seda_almz Merhaba bayanlar ben 5 aylık hamileyim tartıldım 4 kilo almışım sizce çokmu takıntılıyım baya bu kiloda😞
Eksijelibon Seda_almz bende 4 kilo almışım. Arkadaşım 2 dogumundada 62 ile hamile kaldı 100 ile doğurdu😃 verdi ama hep düşün 40 kg aldı kadın hiç umursamadı . Bayramda görüştük 10 kg almıştım dedi 5 ayda. Tabii ki onlar olağanüstü haller ama gayet normalsin canım 12 kg ile bitirmeyi hedefliyor doktorlar genelde
Agg0207 Seda_almz canım her vücut farklı hamur işi şeker tuzlu şeyler tuketme ilerleyen zamanda daha hızlı alınıyor çünkü son aylara doğru
Turna44 Seda_almz bende 21 haftalıgım ama 8 kilo aldım 😀😀 ama ben Dua ediyorum kiloları gitmesin diye
nino033 Seda_almz bence kiloyu çok takmayın 77 ile hamile aldim şuan 23 haftalik gebeyim geçen kontrole gittim 2 kilo almisim ama ben aldığıma çok üzüldüm aldığım kilonun 1 kilosunu geri vermişim buda beni daha çok üzdü kaç kilo olursanız olun bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo alınır verilir
ttugba92 4 ayda 3 kilo almisim bende oyle aman aman yedigim de soylenemez yani. Anlamadim bu kilo isi nasil kontrol edilecek. 6 ayina gelip kilo almayan anneler var. Ben altinci ayda yuvarlanarak dolasacagim sanirim