06Seyma-06 Kızlar bugün 32+0olduk. Bu hafta kontrolüm var şuan için yüksek tansiyon riskim var ama bebek 29.haftadan beri baş aşağıda pozisyonda. Doğumun normal yada sezeryan olmasını ne belirliyor ve tarih nasıl veriliyor bilgi verir misiniz? :)
Mervegvn123 06Seyma-06 bugun görüş günümüz var 36+6 dayım doktorum karar verip öyle gitmemi istedi ben normal istiyorum dersem çatı muayenesi yapacak sezeryan dersem direk gün verecek ama bilgim kadarıyla normali istemek yetmiyor tansiyon ve çatı muayenesi önemli başta buna karar verilebilmesi için şuan normalden yana gidiyorum çatı muayenesi yapıldıktan sonra doktorumla birlikte şartlarım uyuyorsa normal ilerleyecegım
Agg0207 06Seyma-06 benim çatı darligim vardı mesela 41 haftaya kadar bekledim ama catimin dar olmasından seberp bebek kanala bile giremedi sezeryanla aldilar şimdi yine hamileyim sezeryan olucak
Hizligonzales 06Seyma-06 cati darliginiz bebeginizin pozisyonu kilosu sizin risk durumunuz bebegin suyunun fazlaligi azligi kordon dolamasi olayi hepsi bi faktor mesela benim catim ve bebegin pozisyonu normal doguma uygundu sukur bi riskte yoktu o yuzden normal oldu arkadasimin misal veriyorum son haftaya kadar herseyi normaldi ama bianda suyu bitmis mecbur sezeryana aldılar
TwinsmomDA 06Seyma-06 ikiz gebelikti beneğimin biri suyu patlatıp çıktı su boşalınca diğeri yukarı çıktı acil sezaryen oldum ters t kesi yapıldı bu da mecburi sezaryen maalesef
Kukulikukuli12 06Seyma-06 tamamen kızım belirledi. 😄 Akışına bıraktım. 41.hafta yatısım yapıldı suni sancı ile dogum yaptım 🤭