Bbsozlm Hiccc endişelenme en başta sakin ol mutluluğunu yaşa. İlk evde erken gebelik testi yapmıştım bende pozitif çıkınca eşim mutluluktan paylaştı ailesiyle o an ben de farkında değildim birçok şeyin doktora gittik bi terslik olursa umutlanmayalım diye heralde hiç hamile değilmişim gibi davrandı bu arada da bir kere kan testi yaptırdım değerim de yüksek olmasına rağmen gebelik görünüyor bakalım kese oluşacak mı dedi o bitti sonraki hafta bakalım kalp atışlarını duyucak mıyız dedi allahım ben ölüp ölüp dirildim o aralar sonra gelen birsey söylüyor giden birsey ay kesinlikle söyleme ilk 3 ay birsey olur falan diye ben iyice sapıttım eşime bağırıp çağırıyorum niye söyledik sanki diye sonra kayınvalidem sağolsun bütün sülaleye yaymış onu aradım bir de ona saldırdım resmen ağlaya ağlaya kadıncağızı da eşimi de mahvettim o gün tanı sakinleşince fark ediyorsun yaptıklarını da neye yarar daha hala basında sayılırım ama durup düşününce boşver sen kendini düşün o zamanlar kendimi telkin ederken ben kimseye kem gözle bakmıyorum Allah’ımda beni bebeği korusun dedim geçtim şükür bir şekilde geçiyor o günler başka başka endişelere devşiriyor o yüzden hiccc kendini de başkalarını da üzme hayırlısıyla de geç