HanifeAsya Bacaklarım öyle ağrıyor gece erken yatsam WC kalkınca uyuyamıyorum. Yada geç yatıyorum bu saatlerde öğlene kadar uyuyorum aslımda günde max 6 saat uyuyorum ve vücudum hiç dinlenmiyor ya 😞
Aysegul_9518 HanifeAsya ay bu ben 🤦♀️ tuvalete kalktım ve uyuyamadım, her gece böyle sık sık uyanıyorum ve birdaha uykuya dalamıyorum. Sırt ağrısı mide yanması yatakta dönememe. 34+5 olduk bizde
Zynp-1 HanifeAsya 35+2 1 aydır bende öyleyim ya bi yerim ağrıyo uyanıyorum yada tuvalete mutlaka birkaç kere uyanıyorum uyku kesintisi yaşadığım için de hiç dinlenemediniz oluyorum gün içinde de oldukça halsiz hissediyorum hamileliğin en zor zamanları benim için 3. Trimester sanırım 😅 artık bitsin doğsun istiyorum
Safaozbn HanifeAsya vücut kendinizi doğum sonrasına hazırlıyor bence 😂 güncel durum belirtiyorum 2 haftalık kızım var günde 5 saat uyursam çok iyi uyudum diyorum 😂😂😂😂😂
HanifeAsya Aysegul_9518 _ bende aynı 3. Trimester ramazana denk gelince uyku düzeni hepten bozuldu uyuyamadığım için artık ödem tutmaya başladım birde nolcak nasıl geçecek bu durum bilmiyorum
Damlakahriman Bende 34 +5 1 haftadır erken yatıyorum telefonu elime almıyorum ve sabah namazına kadar uyuyorum sonra kalkıp zorlamıyorum kendimi ve uyuya kalıyorum hemen 12 ye kadar bu uyku fazla evet ama o kadar iyi geliyo ki deneyin
HanifeAsya Damlakahriman inanın dün öyle yaptım 10 buçukta uyumuşum gece 12 de uyandım kesinlikle uyku tutmadı bi kaç saat uyuyorum kalkıyorum o yüzden hiç dinleyemiyorum
HanifeAsya Safaozbn yaaaa minnoş kız uyutmuyor desenize 😀 bilmiyorum ama bir yandan kızıma kavuşmak için de sabırsızlanıyorum 😀
Damlakahriman HanifeAsya çok zor valla rabbim kolaylık versin az kaldı inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler ☺️
HanifeAsya Damlakahriman amin inşallah yaa çok az kaldı sağlıkla vaktinde kolaylıkla gelsin minikler 😍