Goncagul03sahin Oğlum olacağını öğrenmiştim daha önce rüyamda da bir yaşlarında bir erkek bebek gördüm acaba gerçekten görüntüsü öyle mi olur ki anneler görebilir mi ki çok merak ediyorum 😅
Gizzgzz Goncagul03sahin ben de kızımı gördüm rüyamda yüzü aynı mı bilmiyorum yaklaşık 22 gün sonra görecez bakalım o mu değil mi :)
Ozgeysrgn Goncagul03sahin hamileliğimin başında daha cinsiyeti belli değildi rüyamda kucağımda yüzünü çok net gördüm, saçları uzun teni bembeyazdı, cinsiyetini seçememiştim.Şuan 3.5 aylık oldu kızım rüyamdakinin aynısı 😍
Goncagul03sahin ceylangokce_05 benim en çok istediğim gamzeli olması Allah nasip ederse olur inşallah sizin de 😅 rabbim saglıkla kucağınğza almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰
Leilam Kızım olucak 1ay sonra İnşallah🙏🏻ama hamileliğimi öğrendiğim ilk günden bugüne kadar sadece erkek bebek görüyorum rüyamda🫠
Goncagul03sahin Leilam hmm erkek olursa bide ya 😅 Ama rüyalar tersine çıkar derler ya sizin öyle galiba rabbim kucagınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah❤️