Melek-stlms Merhaba arkadaslar etlik sehir hastanesinde sezeryan ile dogum yapan kendisi veya cevresinde duyan nasil guze mi temizlik ve oda acisindan evet guzel gorunuyor ama dogum hemsireler ve doktorlar hakkinda pek iyi seyler duymadim
Rmysbyzt Melek-stlms yok canım doğum yapmadım ben özele başladım 5. Ayda devlette memnun kalamadım. Medıcalpark keçiörene gidiyorum
Satilmis-eymen Melek-stlms bende ayın 10nunda sezeryan doğum yapicam rabbim Allah’tan korkan hayırlı kişilerle karşılaştırsın ınsallh skntisiz kurtulmayi nassip etsin
sidar_06 Rmysbyzt Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz doğum paketi aldınız mı fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz
Melek-stlms Rmysbyzt benim ikinci sezeryan olcak etlik sehire gidiyorum panik atagim var umarim boydan bayarlar asiri stresliyim pek ii seyler de duymadim ama yapacak bisey yok 😔
Rmysbyzt sidar_06 ben yılbaşından sonra aldım paketi o yüzden pahalıya geldi 21.500 ödedim yetkin karasuya gidiyorum sırf doktor için başladım zaten
Melek-stlms Satilmis-eymen dogumdan sonra beni bilgilendirir misiniz gecenlerde esimin arkadasinin esi gozumu baya korkuttu da suan dogumdan baya korkuyorum
Satilmis-eymen Bende korkmuyo değilim ama yapcak.bisey yok kendimi telkin etmeye çalışıyorum çarşamba ya bişey kalmadı 🤦🏼♀️
Melek-stlms Satilmis-eymen rabbim korktugumuza ugratmaz insallah iyi insanlara denk duseriz ben yine size yazarim burdan insallah gorursunuz