Kubrakarahan Kızlae yarın sigarayı bırakmayı deniycem ve ben baya tiryakiyim 15 haftalık hamileyim uyanur uyanmaz gözümü açmadan içerim sigaramı bi kaç girişimim oldu kafam ayılmadığı için verdiğim kararı unutup içiyorum 😤bu krizleri nasıl bastırırızz🫥
Azra00 Kubrakarahan ben hamilelik ilk aylar kokusundan tiksindim şuan ağzıma dahi alamıyorum. Çok zor Allah yardımcınız olsun
Dilaraanl Kubrakarahan bende senin gibiydim tekmeleri hissetmeye baslayınca icemedim. Canın her istediginde su ic kuruyemis fln ye
Simer Kubrakarahan bende birakamayanlardanim ilk gebeligimde bana doktorum dedi (arkadasimdi dr bu arada) eger birakamiyorsan zorlama cunku sigara icemediginde o stres bebegi dusurmeye bile yol acabilir ama azalta bildigin kadar azalt ve bol bol gun icinde ayran süt yogurt tuketmemi soyledi 4. Gebeligim ve hepsinde ictim (tiryaki olmayan bizi asla anlayamaz )ve hic bir bebegimde sikinti yasamadim ilk bebegimi 32 haftalik dogum yaptim kuveze dahi girmedi gurur duymuyorum tabiki keske hic kullaasam ama malesef olmuyor bazen elden birsey gelmiyor kim ister ki bebegine zarar vermeyi ama hic bir sigara insanlar kadar zarar vermedi bana….🌸
Kubrakarahan Azra00 ayyyy siz seçilmiş insanlarsınız bi benim başıma gelmedi peki şuan canınız istiyormu?
Azra00 Kubrakarahan rüyamda içerken gördüm Bi kere sanki gerçek gibiydi o bile rahatlattı 🤭 eşim balkonda falan içiyor bazen kokusu alıyorm ama canım çekmiyor inşallah doğumdan sonra da istemez 😇
Dilaraanl Azra00 inşallahhh. Ben o kadar iğrendim ki eşim içerken kokusu siniyor saçlarıma bazen günde 2-3 kez dusa girdigim oluyo koku hassasiyetinden delircem bende 😂
Azra00 Dilaraanl bende de öle oldu ilk aylarda kokusundan tiksiniyordum kedi köpek gibi koku alıyordum balkonda oturken yoldan sigara içenlerin kokusu geliyordu, iş yerinde sigara içenlere dayanamıyordum😇hayatımda hiç bu kadar bişey den tiksinmemiştim😇
Dilaraanl Kubrakarahan ayyy hemde nasıllll. Böyle için gidiyooo içimde bebeğim var nasıl kıyıcam birlikte nefes alıyoruz diyosuuun 😌 yaparsıııııın asla yapılmayacak bisey değil 🙏🏼
Dilaraanl Kubrakarahan başlarda 2 tane fln iciyordum sonra tekmeleri hissedince icemedim çok nadir canım isterse eşimden bir kere çekip bırakıyorum sonra duşa 😂😂 Asla yapamam bırakamam fln deme kuzu. Kahve cay sigarayı tetikliyorsa onları da icmemeye calıs ben öyle yapmıstım. Sonra canın istemiyor zaten dua edicem senin için ❤️
Dilaraanl Azra00 vallahi bende öyle. Hamilelikten önce uyanır uyanmaz sigara yakan ben, simdi sigara icen biri varsa yanımda hem midem bulanıyor hem de o gidince kendimi duşa atıyorum o koku gitsin üstümden saçlarımdan diye 😂