Dolphin16 Kızlar adetim 16 Nisan başladı 20 Nisan bitti . 21 Nisan değerlendirdim . Ovulasyon testi siparişim bu gün geldi yaptım. Bana yardımcı olurmusunuz? Resim eklicem nasıl eklicem bilemedim ?  Resmî yükledim bana yardım edin pik günü kaçırmak istemiyorum
Limonzeytin Dolphin16 devam edicen o c çiGisi gibi kopkoyu olucak t çizgisi o gün ymrtlama oluyor onu görene kadae zaten yap test sonra 2güne en geç çatlama olur silikleşir t çzgisi zaten teste devam edersn. Sonrada bırakırsın 14 gün snra test yaoarsn .Sen şmdiden 2günde bi değerlendir denk gelirse tm hayrlısı olsn
Dolphin16 Ben buraya her gün yaptığım testleri koyucam testten 2 saat önce sıvı alımı yok . Her gün yapılıyor . İki çizgi koyu olunca pik oluyor galiba bildiğim bunlar . İlk defa yaptığım için tedirginim o yüzden sizlerle yapmak istedi. .
ipeekseker Canim catlaman tahmini yarın olur. Yine yarın sabah 8-10 birde akşam üstü 5-7 arası yap. Birde yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes
Dolphin16 @Deletedmom_85 etiketledim seni canım . Benim testim bu gün geldi bende yaptım . Her gün resim atarım .
Deletedmom_85 Dolphin16 Daha var canım çift çizgiyi görene kadar devam et. Birlikte bakarız zaten yaptıkça
Mihrimahvuslat dolunayes havuç çatlamaya yardımcı oluyor ve yanlış yönlendirmeyin lütfen, yumurtlama 3 gün sürerse eğer havuç yemek gerekiyor yumurtanın çatlaması için.
dolunayes Mihrimahvuslat alakasi yok birebeningunlugunu Mihrimahvuslat yenilebilir ve yumurta kalitesi arttirir ben suan hamileyim birebeningunlugu insta bakın ebeden iyi bilemem ya
Dolphin16 Mihrimahvuslat hahaha hemen gittim havuç koydum tabağa 🤣🤣 yesem nolur 😀 tamam yemem de 🤦♀️
dolunayes Dolphin16 ye canim sen bol bol sagliksiz bisey degil birebeningunlugu ne bak hatta catlama sonrasi da ananas ben inan hep yedim 😅😅 catladi sonrada yedim hamileyim şuan
Mihrimahvuslat dolunayes yumurtlama eğer 3 gün sürerse 3. günü havuç yiyin çatlamaya yardımcı olsun diye bende ordan aldım birebir konuştum da
Mihrimahvuslat dolunayes yenilebilir ve yumurta kalitesi arttirir ben suan hamileyim birebeningunlugu insta bakın ebeden iyi bilemem ya Bunu dediğiniz için gönderdim videoyu
Dolphin16 dolunayes sağlıklı yiceklerde sorun olmaz diye düşünüyorum . Sorun o yumurta günümü bilmem . O yüzden teste başladım zaten . Bakalım yarında atarım resmî buraya ben
Mihrimahvuslat Dolphin16 dolunayes Yanlış yönlendirmeyin bakın burda ne diyor ebru hanım dediğim buydu
dolunayes Dolphin16 tamam canim icin rahat etcekse yumurtlama donemi ye sen yumurtlama masaji var birde youtubesinde bir ebenin gunlugunde onuda yap istersen ertesi gun yumurtlama gördum 😅
Dolphin16 Mihrimahvuslat Allahım hayırlısını versin inşallah . Bu ay Ovulasyon testi yapıyorum die daha çok umutluyum sanki 🥹🥹
dolunayes Dolphin16 benim ikinci ayimda oldu canim testle 4 gun geciktim ilk ay olmadj vucud hazırlık yapiyomus bu ay oldu