Guelo Merhaba anneler☘️ 20 haftalik hamileyim hafif kilolu hamile kaldim zaten gögüslerim büyüktü kilom var diye, ama bu 20 haftalik hamilelik sürecimde gögüslerim daha da büymedi, acaba süt üretemiyor mu? Bi bilginiz var mi???
ArvenMom Guelo bu haftalarda daha çok erken canım benim göğüslerim çok büyüdü mesela ama süt gelmedi bu süt gelmiycek anlamına gelmiyor ama
Azra00 Guelo benimde büyümedi 85 b kullanıyordum hala aynı 23 haftalık oldum son aylarda genelde büyüme oluyormus
EmineSerdar Guelo illaki buyuycek diye birşey yoktur bence bende kilolu hamile kaldım 30 haftalık hamileyim göğüslerim aynı hala aynı sütyen kullanıyorum
yasemin1622 Guelo 26. haftadayım benim de hiç büyümedi ama büyüklüğün veya küçüklüğün sütle alakası yokmuş
ArvenMom Guelo herkesin büyümez bazısı doğumdan sonra süt oldukça büyür bazısı büyük olsada büyür sen bunlara takılma bebek sağlıklı olsun gerisi hallolur
EmineSerdar Guelo yok korkmayın herkes aynı olcak değil büyük olur süt olmaz küçük olur çok süt olur takma kafana🌹
Laleozkan_09 Guelo benim de doğuma kadar büyümedi doğumdan hemen sonra iki katı kadar büyüdü. Belki sizin de öyle olur