Edamarangoz Kızlar izmirde önerebileceğiniz hastane ve doktor varmı? Gittiğim devlet hastanelerinden pek memnun kalamadım siz nerelere gittiniz??
Rabbiminmucizesi Edamarangoz bende egepol de Cem büyüktosun gidiyorum Alaninda en iyilerinden diyebilirim
hilaltrkgl Edamarangoz ben can hastanesinde özden varol’a gidiyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Ao526- Edamarangoz Tınaztepe hastanesi Can Türkler. Çok ilgili, alakalı, detaycı bir doktor. Çok memnunum tavsiye ederim
evrem321 Gaziemirde özel klinik takipliyim doktorum Ayşe inmez çok memnunum doğumu egepolde yaptırıyor
Hatcikk35 evrem321 2015 yılında medifema hastanesinde doğumumu yaptırdı sözde epidural doğumdu ama sancı hariç herşeyi hissettim resmen diri diri doğurttu hiç uyuşmadan asla tavsiye etmiyorum onu
Edamarangoz @Rabia2121 en başta acilden tepeciğe sevk ettiler hastane araştırma hastanesi olmasına rağmen aşırı kötü diyebilirim doktor resmen dalga geçer gibi konuştu ve çıktığımda ağlıyordum. Daha sonra evime yakın diye Atatürk eğitim araştırma hastanesine gittim randevu aldığım doktor değil yerine stajyeri baktı azarlarmış gibiydi. Diğer kontrolümde buca kadın doğumu önerdiler yenilenmiş sanırım birde oraya gidicem inşallah memnun kalırım özele muayeneler için tonlarca para vermek istemiyorum 😒
Rabia2121 Edamarangoz ben bu hafta buca kadın doğuma Hüsnü töreye gidecem iilk kez benimde özele o kadar para verrmek istemiyorum ben daha kötü hastane gördüm bunlar bana zor gelmez seni blgilendirmemi ister misin
radiantmother35 Edamarangoz çiğli eğitim araştırma hastanesinde ayşe rabia şenkaya ve gizem kocaoğlu ikiside çok iyi ama gizem daha iyi çok yardımcı bende 38 haftalığım 36. Haftama kadar hem özel hem devlet kontrolündeydim ekol hastanesi 565 muayne doğumda 14.500 sezeryan için demişlerdi parayı ayarladım o kadar para vermek istemedim tepecikde 3 gün kanamam olduğu için yattım gerçekten çok kötüydü buca kadın doğumuda söyleyen çok oldu ama çiğlide çok güzel temiz bi hastane orayada bakabilirsiniz
evrem321 Edamarangoz buca kadın doğumda hüsnü bey var hüsnü töre o da çok iyi ama devlette malesef özeldeki gibi ilgi alaka yok ben hem devlete gidiyorum hem özele devlette eşleri muayene sırasında içeri bile almıyorlar
Nisagk Edamarangoz bende izmirde yaşıyorum. manisa şehir hastanesine gidiyorum çok temiz ve her şeyi çok yeni özel hastanelerden bile güzel imkanınız varsa oraya gitmenizi tavsiye ederim arabayla 30-35 dk izmirden ben orda takipliyim orada doğum olcak inşallah odaları da çok güzel doktorlarıda aynı şekilde
Cyln-mtn26 Bende Atatürk eğitim ve Arastırma hastanesine yakın oturduğum için oraya gidiyorum. Maalesef hangi doktora giderseniz gidin hep stajer bakıyor. Üç farklı doktora gittim her seferinde stajer baktı. Bir kez tepeciğe gittim bmde memnun kalmadım.
Cyln-mtn26 Dokuz Eylül hastanesi kadın doğum bölümü için iyi diyorlar. Ama kendım gitmedim hiç. Doğruluğu varmı bilmiyorum. Orası da 20. Haftadan sonra hiç bişekilde hasta kabul etmiyor bilginiz olsun.
nursaritas Cyln-mtn26 asla önermiyorum sancım başladığın da gitmek zorunda kaldım kabul ediyorlar ilk girişimdi oraya ama ilgi alaka temizlik 0 kadın tek doğurdu karşımda bağlıyorlar insanı gerçekten sezeryana alınacak bayanı da normal doğuma hazırlar gibi nts ye sokmuşlardı aman ha uzak durun derim rabbim kimseyi düşürmesin oraya mesai saatleri gelince kendi hastaneme gittim çıkış istedim hemen baya korkutucu travma yaşadım dokuz Eylül’de
Yrn97 Medicana hastanesi-Hakan Sabırlı’ya gidiyorum. Harika bir doktor. Hamile olduğumu öğrendiğim anda hemen tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık böylece masraflarda azaldı hemde İzmir ‘in en iyi hastanesi 👍🏻
esraamom Yrn97 canım inan izmirin en iyi hastanesi falan değil görünüş o sadece. Ama asla ve asla donanımı yok doktorlar için bişey diyemem ama hastane çok kötü
Esrakoct Ben medikalpointe gidiyorum Mehmet bal memnunum şu an için doğumu orada düşünüyorum sigortam var ama her kontrolümdede oraya gitmek büyük masraf onun için birde çiğli devleti falan düşünüyorum
Nihlal Edamarangoz Çiğli eğitim araştırma hastanesi Behiye Seda Hurşitoğlu doktorum ama çiğlinin bütün kadın doğum doktorları bence çok iyi doğumhanesi de aynı şekilde 🙂
nursaritas Edamarangoz Urla Devlet Hastanesi meki bey den çok memnunum ilk doğumu O’nunla yaptım şimdi 2. İçinde ona gidiyorum buca Tınaztepe de aylin barbaros ve egepolde cemil beye gittim 2 özelden de hiç memnun kalmadım meki bey ne dediyse hepsi oldu alanında eski gerçekten tecrübeli bir kadın doğum doktoru
esraamom nursaritas ay bnde öyle normalde medicanaya gidiydm ama doğum olmaso gerekti erkenden beni dokuz eylüle gönderdiler ama kaçtım resmen ordan gördüklerim davranışları resmen rezalet Allahm kimseyi düşürmesin benm için bir travma orası hala o günü unutamıyorum
Nurcanikra nursaritas merhaba bir şey merak ettim ilk doğumun orda oldu memnun kalmıştım siz böyle deyince tereddüt ettim Siz dogumhane bölümünde mi bu olayi yaşadınız yoksa acilde mi gördünüz şaşırdım biraz doktorlar çok ilgiliydi 3 sene önce doğum yaptım korktum bi an sormak istedim 2. Doğumu da orda düşünüyordum