senoski Birkaç kişi 7.ayda en fazla kiloyu aldıklarını söyledi de acaba hakkaten öyle mi diye merak ettim.
Hizligonzales senoski kac kilo aldiniz. Ben oglumda 25e kadsr sadece 5kilo almistim ama ondan sonra ipin ucu bi kacti doguma kadar toplam 16kilo almistim
nk718 senoski şuan 31 haftalığım ama duraksadı kilom yesemde mesela ama bence 35den sonra falan alacağım gibi geliyor ödem falan da derken 38 de falan düşünemiyorum 😬😂
engineermom_ 33.haftadayız ve en çok kilomu 22-30 hafta arasında şeker yüklemesiyle aldım şimdi kilo alımım durdu ancak ödem çok fazla
hms senoski bebek kilo alımı son aylarda oluyor son 3 ayda fazla kilo alıp büyüyüo ama anne bence ilk aylarda daha fazla kilo almaya meyilli. son aylarda mideye baskı oldugu için fazla yemek yiyemiyosun zaten
TugSozTan Son üç ay gibi gözüküyor. 3.trimestera kadar 4 kilo almıştım toplam fakat 27.hafta itibarıyla iki haftada 2 kilo aldım
Kukulikukuli12 senoski son 3 ay alınıyor bence. İlk hamileliğimde toplam 6 kg aldım 6 aydan sonra hepsi 🤭