Antalya0772 Yapmak istemeyen veya yapan var mı ? Veya yapılmaması gerektiğini söyleyen yapılması gerektiğini söyleyen herkesin fikrini merak ediyorum
Bet1 Antalya0772 ben ilk hamileliğimde tüm dozları tamamladigim için şu an 2. Hamileliğim yapilmiyor. Tüm dozlar tamamlaninca 10 sene koruma oluyor
Tubagns1508 Antalya0772 korktuğum için yaptırdım ikinci dozu yarın yapacağım ilk dozda yan etkilerini yaşadım ikinciye korkuyorum ama koruma sağlasın diye yaptıracağım yine
-Pinar Antalya0772 benimde ilk gebeliğim ben istemedim ve söyledim fakat sürekli aradılar mecbur gidip yaptırdım kolumda 3gun çok ağrı oldu şuan iyiyim
Bet1 Antalya0772 benim de doğumun üzerinden 5 sene geçti ben olmadım. Siz o zaman doğumdan sonraki 3 dozu olmadınız
Merve68681 Tubagns1508 yapıyor mu sağlık ocağınız aşıyı? Bana deprem bölgesine gidiyor bütün aşılar dediler ve ikinci dozu yapmıyorlar maalesef
Bet1 Antalya0772 doğumdan sonra da olmanız gereken 3 doz vardı onları olunca 10 sene koruyucu oluyordu. Şimdi tekrar olmanız gerekir
MinelHaapy Ben olmadım hem devletteki hem özeldeki doktora sordum olmak zorunda değilsin dediler zaten bi ara toplatıldı aşılar falan fistan oldu gerek duymadım bende sağlık ocağındaki ebe de olmak zorunda değilsin dedi
Ssudeeriis MinelHaapy ben ilk doz oldum ve yatak döşek yattım baya kötü vücut kırgınlığım oldu İkinci dozu yaptırmak zorunda değilsin dedi doktorum yaptırmadım bende
miraninannesi_ MinelHaapy ya bende olmadım :( şimdi okuyunca korktum banada 20 haftaya kadar kananam olduğu için herşey düzgünken yapma dedi doktorum doğduktan sonra ol, dedi
Tubagns1508 Merve68681 şöyle bir şey oldu ilki için eczaneden alıp gittim ben ellerinde yoktu. İkinci doz için aradıklarında ellerinde 1 tane kaldığını ve benim için ayırdıklarını söylediler
Hilal2 Doktoruma sordum olmana gerek yok dedi ama sağlık ocagındaki kadın söylendi bir sürü olmuyosun vs diye sizene dedim en son imza atıp çıktım doktoruma güveniyorum olmadım ol dese olurdm
Gelisimcianne Ben ilk gebeliğimde olmadım aşı. Şuan 2. Gebeliğim olmayı tekrar düşünmüyorum ama tabi herkes kendi kararını kendi vermeli sağlık konularında özellikle
newmom07 Ben olacaktım ama bi ara aniden toplatıldığı icin süphelendim. Doktorum ol istersen ama 1000kişi varsa tetanozdan atıyorum ölen 1kişidir cok zor yani günümüz şartlarında dedi. Olmayacağım