evrem321 Ozlem77 hemşire ve doktor gece 12 den sınra kesinlikle ne su ne yemek yasak dedi su da etkiliyormuş sonuçları
Ozlem77 evrem321 bende 50 mg ilk yaptm aç mıyım tokmuyum hiç sormadılar bile 184 çıktı 1 hafta ölçtüm hiç sorun yoktu şekerim de daha vazgeçtim psikolojim bozuluyordu
Sevidmn kevserky ilk defa duyuyorum sizden 2 saat sonra tokluk bakilmaz suan en iyi endokrin doktorlarindan birjne gidiyorum yedigin andan 1 saat icinde bakilir kafa karistirmayalim lutfen
Sevidmn Gzo benim gebeligimin basindan beri suyum cok iyi hic yukselmedi sinirda olmadi ama sekerim var ne yazikki uc aylik sekerimde normal ama olcumlerim yuksek cikiyor diyeti bozarsam
melisaugtr kevserky 75 mg yüklemede açlık 112, 1. Saat 177, 2. Saat 144 çıkmıştı. Daha sonra aç 76, 1. Saat 148 çıktı. Düzensiz saatlerde beslenmeden dediler işte 🤷🏼♀️ dikkat etmeye çalışıyorum kendimce
evrem321 Ozlem77 75 mg yükleme yapıldı açlık normal 1. Tokluk normal ama 2. Tokluk 161 çıktı ama doktor beni çok korkuttu hemen dahiliyeye yçnlendirdi ama dahiliye doktoru okadar önemsemedi sonucu ama dikkat edelim dedi diyetisyene yönlendirdi ama aslınsa önemli bir konu ihmale gelecek bir konu değil
Ozlem77 evrem321 işte bende bu şekilde yapılmadı ya bu dediğiniz şeker yükleme oluyor benimki şeker tarama oluyor sanırım ilk adım gibi şekerim hep olması gerektiği gibi oluyor ama ödemim çok fazla çok kilo aldm napsam geçmiyor
evrem321 Ozlem77 ödem de sıkıntı dikkat edin yediklerinize tuzsuz yiyin mümkün olduğunca ve su tüketin
SSumm Ozlem77 ben dah 21 haftalıkken şişmeye başlamadım ayaklarım yüzüm falan. 23+4 te gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum tuz yasak olmamasına rağmen çok az yiyorum şişliklerim ödememim de gitti diyetle birlikte
Ozlem77 SSumm yürüyüş yapıyor musun su içiyor musun ben suyu yürüyüş e 1 hafta ara verdim görmeniz lazım nasıl şiştim 😂 dün düğüne giderim diyordum aynadan kendimi farkettm asla bu halde gitmem dedim anında şiştim son haftalarım
Ozlem77 SSumm bende de şeker taraması yapıldı yüksek çıktı ölçüm bi hafta normaldi daha saldım ama çok şişiyorum şekerden dolayı mı acaba diyorum
SSumm Ozlem77 valla yürüyüşü uzun süre yapamiyorum en fazla 10-15 dakika çalıştığım için gün boyu yoruluyorum zaten 🤭 ama suyu bol içiyorum 😊
SSumm Ozlem77 bende kendimdeki değişimi farkettim hemen sağlıklı ve düzenli beslenmek herşeye faydalı tabiki de şuan canımın herşeyi yemek istediği zamanlarda dayanması çok zor 😬
Ozlem77 SSumm ya işte ben kaç gün diyet listesi atanların listesine baktım aynısını yaoaym dedm ayakta duramıyordum sonra baktım şekerim çok düşük çıkıyordu vücudum titriyordu tatlıszlıktan daha saldım çünkü tatlı yiyordum kendime geliyordum Ki normalde de tatlı yiyen biri hiç değildim ama yürüyüş yoktu yediklerim hep şişirdi beni habire şişiyorum yürüsem de etki etmiyor şimdi