Sila66 semamss evet gelıyor doktorumla gorustum yazıstım da rengı ne dedı bende ılk sarı sonra seffaf dedım ılk sut rengı bı problem olmaz rahat ol dedı
Acelya12 semamss ben 30 haftalık olacağım hiç gelmedi kesin yine sütüm olmayacak. İlk kızımda da yoktu doğum yaptığımda bile gelmedi 3 gün 😢 şanslısınız bence.
Hilalll28 Acelya12 öyle düşünmeyin süt dediğiniz hormonal bişeydir. Duygusaldır. Evlat edinen annelerde bile sat geldiği olur inanır mısınz. ? Bebeğinizle sık sık bağ kurun
mucizem___ semamss benim de geliyor 30 uncu haftamdan beri ama dokunmuyorum sizde dokunmayın dogumu tetikliyor muş gögüs ucuma birikip orada donuo kalıyor sanki beyaz böyle
Acelya12 Hilalll28 evet okumuştum onu bende evlatlık olanlarda bile geliyo diye herkesin hamileyken başlıyo. Sütün gelmeye başladı mı niye gelmedi gelmesi lazım diye çoktan sormaya başladılar simdiden bunaldım
Hilalll28 Acelya12 gelmemesi çokkk normal öyle düşünmeyin ya insanlar hep konuşur. Sütün gelir bu sefer de yetersiz derler. Çık gelir bu sefer sütün yaramıyor derler. İnsanlan hep konuşmaya bişey bulur