sevaldqn1 Kızlar 8+3deyiz düşük riskim vsr gerekli ilaçları kullanmaya devam ediyorum eltiminde daha once ilk cocugunda düşük riski oldugunu demisler ve ayni ilacı ona da vermisler eltim sıcak suya çok girmemem gerektiğini ve kasiklarm ağrıdığında su koymamamı rahmin açıldığını söyledi bende düşününce bir yandan haklı geldi gibi oldu siz ne düşünüyorsunuz size de doktorunuz dedimi daha önce yada duydunuz mu korkuyorum birsey olsun istemiyorum çünkü…
elayaz_ sevaldqn1 evet ilk 3 aylık dönemde çok sıcak su kasları gevşettiği için riskli derler dikkat edin
Dlkzz sevaldqn1 evet canım eltin doğru demis. Bana da komşum demişti cok sıcak suyla yıkanma diye. Doğuma girecek olan anneler sıcak suyun altına girerler ki açılmaları olsun rahim kasılsın diye.
Umutlu__anne Öncelikle çok geçmiş olsun🙏Düşük riskiniz varsa lütfen tuvalet ve yemek harici yerinizden kalkmayın. hamileliğiniz boyunca, sıcak su, sıcak su torbasından kaçının.
sevaldqn1 Umutlu__anne evet normalde de aşırı sıcak suyu seven birisi değilim regl olmadığım için artık koymuyorum çünkü ağrım o kadar olmuyor dikkat ederim teşekkürler 🥰
Muczm33 Sıcak su çok zararlı gebelikte bn tüp bebekle hamileyim doktorum transfer günü demişti sıcak duştan kaçın duş alırken banyoda buhar oluşmasın olursa hemen çık uzun süre duşta kalma gibisinden