Sila66 ne yaptıysam durmadı durduramıyorum yarım saatır kanıyor yarım rulo pecete bastırdım durdurmak ıcın neler yaptım yok durmuyor aniden kendı kendıne kanamya basladı hani yumruk yersin kanar falan ondan da beter, bildiğiniz durdurma yöntemi varmı
myangelson Sila66 kız dudağın nasıl kanadı durup dururken yara falan vardı kabuğu mu kalktı veya kuruyor da çatlıyor öyle oldu da mı kanadı geçmiş olsun canım
Sila66 -_Esra_- hıc bısey yapmadım aslında normalde dudak yolma huyum var ama asla ugrasmadım dudagımla yatıyordum kan farkketım ıcımden geldı sandım bı an bosaldı panıkle bagırdım bu kan nerden geldi diye esim fener tuttu dudagımda ıgne ucu gıbı bı delıkten akıyor 🤷🏻♀️ durmazsa kliniğe gıdeyım o zaman🤍
myangelson Sila66 tövbe estağfurullah durmazsa git bir hastaneye evet o kadar kanama olması iyi değil canım
Sila66 myangelson bılmıyorum suanlık pecete basıyorm halla 🤦🏻♀️kanaması daha mınık olmaya basladı nokta noktaya dondu knk
Sila66 myangelson ahhaha kanaması durdu kanayan yerden nasıl desem baloncuk gıbı bısey oldu suan olan ustu seyler yasıyorum 😂