Biyologannee 21MELOSSS21 doktorum son haftalar alttan muayene etti en son biraz zorlicam dedi. Plates topu ile egzersizler squat vs yaptım. Doğum yaptığım gün sabah kontrol için gitmiştim yine alttan muayene etmek istedi. Kese xaten gergindi hocada biraz zorladı. Eve gittim ⅔ saat uyudum suyum g ldi doğuma gittim 😅
21MELOSSS21 Biyologannee biz de nasıl olursa hep içimden gece doğuracam gibi his var alttan hiç muayane etmedi insallh gündüz olur doğum
21MELOSSS21 meryemsareveannesi21 bende aynıyım canım bir anda öyle sancı geliyor gibi olup bir anda gidiyor alt tarafa felâket baskı hissediyorum yürurken bile zorlanıyorum bende hiç görmedim ve inanır mısın cinsiyeti bile şimdi tam öğrendik hep kıza benziyor dedi durdu doktor hiç net konuşmadı bende salı günü gidicem ve doktora nst ye bağlamasını söyleyecem bu zamana kadar hiç baglanmadim
meryemsareveannesi21 21MELOSSS21 ben şehir dışından geldim doğum için memlekete orada göstermedi yüznü burada da görmedim dediğin gibi benimde dünkü sancıdan sonra yürümem zorlsştı daha öncesinde de sol bacağım ve kasığımda bacağım kopmuş gibi aşırı derecede ağrım var oda eklenince yattığım yerden kalkmak baya güç oluyor
MinelHaapy Bende 39+3 olcam bugün aşırı alt tarafıma baskı vardı bide sertleşme acile gittik Nst sancı 80 lerde falandı kasılma oldukça yükseliyordu 2 cm de açılma varmış ama eve yolladı 🤪🤪
MinelHaapy Nurrtn bilmem suyun gelirse sancın 5 dk 10 dk bi gelirse tekrar gel dediler yada başlarından saldılar bilmiyorum 😏🥹
21MELOSSS21 meryemsareveannesi21 Ayn inşallah sağlıkla gelirler canım inan gece olmasını hiç istemiyorum bazen o kadar ağrım oluyor ki
Melekg 21MELOSSS21 suni aldım doğurdum ilkini ikinciyi de yarın bakalım yine suni vercek sanırım açılmam oluyor benim hemen sancı olmuyor fazla su gelmiyor
meryemsareveannesi21 21MELOSSS21 bende gece olsun istemiyorum son günlerim anne evindeyim babam gece işe gidiyor bu hafta doğum haftası doğarsa annem gece gece o stresle arabayı sürebilirmi çok endişeliyim inşallah gündüz olur hatta yarın keşke gündüz dopum olabilse 🙈😂
Nurrtn Busraerkr ben 37+3 oldum benimde çok fazla sertleşiyor doktora bebek büyüyor yeri daralıyor bu haftalarda normal dedi ama bilmiyorum
byzahtb Bade0022 Merhaba doktorum 25 Nisan en geç doğumun dedi ama hiç sancım olmadı ne yapmam lazım 39+2 günlüktü ilk gebeliğim erkek annesiyim özele gitmiyorum normalde net doğum günü öğrenmek için gittim oda o güne gün verdi doğsun istiyorum heyecanla bekliyoruz ama hiç birsey yok
hms 21MELOSSS21 doktor bana korunmasız cinsel ilişki diye söyleüyodu son zamanlarda. ve eğilerek yer silmek iyiymiş tabi sıkıntınız yoksa yani riks fln. bide normal tuvalete git demişti klozete değil.
21MELOSSS21 hms cinsel ilişkiye giremem canım eşimle iş yüzünden ayrıyız yerleri de hep elimle silerim evde de klozet yok alaturka var ama bazen. Çok zorlanıyorum onda da birde kabızlık var daha kötü oluyor