beyzacmvrc Omerhalisbebek bende aynıyım magnezyum kullanmalıyız sanırım ben çok kullanmiyodum ara ara kullanıyorum. Maden suyu ve magnezyum içmek lazım ☺️
Mhtpflz Omerhalisbebek benimde oldu sakat gibiydim sıcak su torbası masaj yaptım bide magnezyum kullanıyorum
zeynozey Omerhalisbebek Selamlar doktordan çıktım. Krampı sordum. Magnezyum kullan, günde 1 soda iç kendini çok yorma dedi buna rağmen oluyor dedim o zaman yapacak bişey yok dedi😂
etkafa zeynozey bana hamileliğin başından beri magnezyum vermedi 😏acaba kullanılması şart olan bi şey mi herkes kullanıyor bana niye vermedi acaba
Tubazeynepalin Omerhalisbebek bende aşırı vardı gece uyuyamıyordum vicium D3 e başladım hafifledi ama ama rahatladım eskişi gibi değil bacaklarımda damarlarım şişiyordu o derece kramp girince
zeynozey etkafa ihtiyaç ya… son aylarda çok kramp oluyor magnezyum eksikliğinden dolayı alın başlayın siz.”Nbl osteo formula kalsiyum magnezyum bor d3 çinko” kutu üstünde bunlar yazıyor buju kullanıyorum ben 2. Kutuya başladım. Trendyolda var 🌸
catandgirlmom Omerhalisbebek bana gece 10 defa kramp giriyordu neredeyse bacaklarım coşmuştu, doktor magnezyum yazdı şuan iyiyim çok şükür 🥲
catandgirlmom Poyrazin_annesi yanlış magnezyum yazılmış olabilir mi acaba magnezyumunda çeşitleri varmış kramp için olan magnezyum başka imiş doktorunuza danışın isterseniz tekrardan