Sedefibrahim valla canım sen milleti boşver onlar herşeyin en iyisini bilir onlar herşeyin en mükemmelini yeni nesil anneler biliyor (!) 😏
Annene sor bakalım seni saatle mi emzirdi saatle mi uyuttu uyandırdı su vermedi mi.
Evet anne sütü çok çok önemli bebeğin bütün ihtiyaçlarını gideriyor ilk 6 ay anne sütünü verin diyorlar fakat hiç sütü gelmeyen anneler var onlar ne yapacak sütü kesilen anneler var onlar ne yapacak diyecekler ki mamayı suyla hazırlıyoruz gerek yok ben de buna karşıyım. Bebeğin 40 ı çıktıktan sonra iki çay kaşığı su verip vermemek sana kalsın çünkü senin bebeğin hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsin yine diyorum sigara içmeyin sigara zararlı denildiği halde içiyorum içerim bırakamıyorum diyen annelere neden bu kadar cırlamıyorlar da suya gelince su veriyorum deyince kötü anne oluyorum ?😏
Amaann kafanı şişirdiysem özür dilerim ama dediğim gibi bence her konu da çıkabilecek iki farklı düşüncedir bu ( su verebilirsiniz / su veremezsiniz ) sorulacak olursa ben yapıyorum yapacağım yapmaya devam edeceğim saygılar 🤭🤭