merve1650 Kızlar 37 haftalığız afedersiniz sümüksü akıntım geldi zaten az az geliyordu ama bu sefer pembeliydi çok hafif kanlıydı nişanmı bu
merve1650 Sagolun kızlar çatı muanesi olmadım 2.doğumum ama ilkinde direk suyum geldi öyle gittim böyle bişey yaşamadım bilmiyorum o yüzden hafif hafif sancımda var kızlar
Gamze-gmz merve1650 Nisan canim. benimde ilk dpgumum.oylw basladim once Nisan sonra sancim basladi. hatta gun boyu karnim.agridi hafif hafif sonra nişan im geldi gece
xxelifxx merve1650 evet canım nişan bu ama başka belirtin yoksa bekle sancılar başlarsa gidersin nişan doğumdan hemen önce de gelebilir, nişan sonrası doğum 1 hafta sonra da olabilir
ErenimBenim merve1650 evet canım nişan bu ama acele etme hastaneye gitmek için sancılarını takip et ben nişanım geldikten 26 saat sonra doğum yaptım.saglıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah
[silindi] merve1650 maşallah nişan geldikten kaç saat sonra doğum oldu bebeğiniz kaç kilo doğdu sağlıkla büyütün
annebebek7 merve1650 hayırlı olsun benimde bugün hafif kahverengimsi sümüksü bisey geldi ama ağrı sızı yok sizin nasildi kaç saat sonra sanci başladı şancı dediğimiz şey nasıl oluyor🙈
Happybiz merve1650 dünden beri Nişan geliyor bende de. 2.5 cm açılma var 40 haftamda doldu 3 gün geçti hatta. Çok hafif ara ara sancım oluyor ama başka hiç bir belirti yok. Beklemekten stres oldum. Her sabah bugün doğar mu diye uyanıyorum