Kardelen35 17 haftalık olduk çok şükür ama kusma ve halsizlik var ilk aylarda olmadı şimdi oldu ne yapabilirim yardım edin kızlar
hande123 Kardelen35 bende öyleyim kalkıp bi yemek yapasım bile gelmiuor bazen zorla dışarı atıyorum kendimi çare yok bence
Nazan Kardelen35 tuzlu leblebi yiyebilirsiniz elma 🍏 baharatlı yiyeceklerden uzak durun bide yatarken yastığınızı biraz yukseltın ben 6ay kustuğum için çok tecrübe edindim inşallah kolay bir hamilelik geçirirsiniz 🙏🙏😍♥
humaninannesi61 Benim de son 39 gün. Bazen üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum. Sürekli yatıp dinlenmek istiyorum ama bu seferde kalçam bacaklarım ağrıyor 🤦🏼♀️ Doğsun diye can atıyorum vallahi🤰🏼
Nazan humaninannesi61 bende aynı öyleyım sersem gibiyim herkes diyo bırak karnında kalsın 🙄 sanki bir dünya iş yapmışta yorulmuş gibi oluyorum ama oysakı bir tabak kaldırmıyorum gün boyunca 😔 allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah ♥🙏😍😘
humaninannesi61 Nazan Aynen aynen yorgunluk hissi çok kötü🤦🏼♀️ Olur mu yaa. Karnımda niye kalsın. Onu koklamak için gün sayıyoruz şurda😍